2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Sēlijas kauss 2015 (FOTO)

Sēlijas kauss 2015 (FOTO)

31. janvārī Viesītē. Neretā, Aknīstē un Daudzesē notika tradicionālās un volejbolistu aprindās ļoti gaidītās Republikas nozīmes senioru volejbola sacensības „Sēlijas kauss 2015”.

 

Arī šogad četrās vecuma grupās- sievietēm 35+ un 45+ un vīriešiem 40+ un 50+ grupās.  Kopā par kausiem cīnījās 28 volejbolistu komandas no visas Latvijas un no Rokišķiem Lietuvā.

 

Rezultāti:

 

Dāmu grupā 45+ pirmo vietu izcīnīja Saulkrastu komanda, 2. vietā palika Burtnieki, trešajā – Cēsīs aiz sevis atstājot Madonas, Aknīstes, Bauskas un Rokišķu komandas. Vīru grupā 40+: pirmajā vietā komanda no Litenes, 2. vietā Saulkrastu puiši. 3. vietā Lubānas komanda aiz sevis atstājot Červonkas, Preiļu, Krāslavas un Gaujas komandas. Dāmu grupā 35+ bija vis mazākais komandu skaits. 1. vietu izcīnīja Jelgavas komanda, aiz sevis atstājot Litenes, Daugavpils novada, Rīgas un Rēzeknes komandas.

 

Viesītēs vidusskolas sporta zālē par uzvaru cīnījās vīri 50+ grupā, arī Viesītes komanda pilsētas vārdu aizstāvēja šajā vecuma grupā.  Rezultāti: 1. vietā Irši, 2. vietā Bauska, 3. vietā Valmiera, aiz sevis atstājot Neretas, Talsu, Daugavpils novada, Rokišķu un Viesītes komandas.

 

Viesītes novada pašvaldības

Sabiedrisko attiec.spec. L.Liepiņa

Atstājiet komentāru