2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Jēkabpils un Viesītes uzņēmumi saņem konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" Atzinības diplomu

Jēkabpils un Viesītes uzņēmumi saņem konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" Atzinības diplomu

Konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" Atzinības diplomu saņēmis Jēkabpils uzņēmums "Freko", kas tirgo kancelejas preces un Viesītes novada uzņēmums – zemnieku saimniecība "Assi", kas nodarbojas ar ēdināšanu, pārtikas tirdzniecību un sniedz autoveikala pakalpojumus plašā apkārtnē lauku cilvēkiem.
 
Konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" galvenās balvas saņēmēju vidū ir lielveikals "top!" Bēnē un restorāns "MaMa" Jūrmalā. Latvijas Tirgotāju asociācijas (LTA) pārstāve Ilze Ķuzāne-Tāle norāda, ka kopumā galveno balvu šogad saņems seši tirgotāji. Bez veikala "top!" Bēnē, kuru pārvalda SIA "Mārksmens", un restorāna "MaMa" Jūrmalā, kuru pārvalda SIA "Moin", galveno balvu saņems arī krogs "Pie brāļa" Vangažos, kuru pārvalda SIA "Bodose".
 
Tāpat galveno balvu saņems arī grāmatu veikals "Valters un Rapa" tirdzniecības centrā "Domina", kuru pārvalda SIA "Grāmatu nams "Valters un Rapa"", pilsētas galerija "Valleta" Valmierā, kuru pārvalda SIA "VRPB", un muzejs "Livonijas ordeņa pils Ventspilī", kuru pārvalda pašvaldības iestāde "Ventspils muzejs".
 
Kā norāda Ķuzāne-Tāle, kopumā šogad tiks apbalvoti 46 konkursa "Latvijas labākais tirgotājs 2014" uzvarētāji no 19 Latvijas vietām, no kuriem seši saņems galveno balvu, bet pārējiem tiks piešķirti atzinības diplomi.
 
Izvērtējot pieteiktos 193 "Latvijas labākais tirgotājs 2014" dalībniekus, uzvarētāja kritērijiem atbilda tie, kas saņēma vismaz 92 punktus no 100.
Konkursa uzvarētāji ir noteikti vairākās grupās - aptiekas, degvielas uzpildes stacijas, frizētavas un skaistumkopšanas saloni, sporta un atpūtas centri, restorāni, kafejnīcas, mājas virtuves, kafejnīcas-konditorejas, kafejnīcas-picērijas, kafejnīcas-veikali, bistro, krogi, ceļmalas krogi, mazie veikali, specializētie veikali, veikali, lielveikali un tirdzniecības centri.
 
Ķuzāne-Tāle norāda, ka šogad šis konkurss svin divdesmito sezonu. Gadu gaitā konkursa rīkotājiem vislabākā sadarbība izveidojusies ar pašvaldībām Rīgā, Jelgavā, Lielvārdē, Jūrmalā un Ventspilī.
 
Katru gadu konkursa "Latvijas labākais tirgotājs" laikā labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus izvērtē ar mērķi paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti. Ar konkursa starpniecību gadu gaitā plašāku atpazīstamību un uzmanību guvuši daudzi uzņēmumi.
Uzvarētāji un galvenās balvas saņēmēji tiks sveikti un apbalvoti šodien plkst.11 Rīgas domes sēžu zālē, Rātslaukumā 1.
 
Jau vēstīts, ka konkurss "Latvijas labākais tirgotājs" notiek kopš 1995.gada. Tirgotāju asociācija to rīko kopā ar Latvijas Pašvaldību savienību.
 
materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Atstājiet komentāru