2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Viesītē notiks jau otrais jauno grupu konkurss HOMESICK

Viesītē notiks jau otrais jauno grupu konkurss HOMESICK

 20 grupas no Rīgas, Liepājas, Ogres, Daugavpils, Gulbenes, Madonas, Salas, Neretas, Viesītes, Lielvārdes un Rokišķiem Lietuvā, 21. martā pieskandinās Viesītes Kultūras pili. Jau otro gadu notiks Viesītes jauniešu organizētais jauno grupu konkurss Homesick. Konkursa sākums plkst. 15:00.

Jau otro gadu žūrijā mūziķu sniegumu vērtēs viens no Latvijas labākajiem bundziniekiem Gundars Lintiņš. Tā pat žūrijas rindās šogad varēs redzēt grupas COLT solistu Ati Ieviņu, Festivāla "Sinepes un Medus" un Madonas ģitāristu sesijas organizatoru Imantu Pulksteni un Viesītes mūzikas un mākslas skolas direktori Ingu Bartkeviču.

Žūrija noteiks ne vien trīs labākās grupas, kuras saņems naudas balvas, bet arī uzvarētājus vairākās nominācijās: labākais bundzinieks, labākais solists, labākais ģitārists, labākais video pieteikums un labākais autordarbs. Tā pat konkursa laikā telefonbalsojumā tiks noskaidrota skatītāju simpātija.

Pārtraukumā skatītājus un jaunos mūziķus priecēs grupa COLT. Organizatori parūpējušies arī par īpašām pārsteiguma balvām skatītājiem. Ieejas maksa 2 EUR.

Atstājiet komentāru