2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Viesītē aizvadītas Vidusdaugavas Svētdienskolu sporta spēles

Viesītē aizvadītas Vidusdaugavas Svētdienskolu sporta spēles

Jau otro gadu pēc kārtas, otrajās Lieldienās, Viesītē notikušas Vidusdaugavas Svētdienskolu sporta spēles. Viesītes sporta skolas zālē, 6. aprīlī ātrumā un veiklībā mērojās astoņas komandas no Rīgas, Bauskas, Cēsīm, Jaunjelgavas, Jēkabpils, Neretas un mājinieki Viesīte, kuriem izdevās nosargāt ceļojošo kausu.
Sacensības atklāja Viesītes Baptistu draudzes mācītājs Juris Grigs, aicinot visus uz kopīgu lūgšanu. Izturību un cīņassparu klātesošajiem vēlēja Viesītes novada pašvaldības izpilddirektors Alfons Žuks, kurš norādīja uz veiksmīgo sadarbību starp pašvaldību un Viesītes Baptistu draudzi.
Visas dienas garumā jaunie sportisti mērojās spēkiem gan komandas sporta disciplīnās, gan individuālās aktivitātēs - „Precīzi mērķī”, „Kaučuka tenisists” un „Čūskas audzēšana”. Tautas bumbā veiklākā bija Viesītes komanda, florbolā – Neretas jaunie sportisti, savukārt kombinētajā AWANAS stafetē ātrāko laiku uzrādīja mājinieki, Viesīte. Līdz ar to kopvērtējumā pirmo vietu un ceļojošo kausu izcīnīja Viesītes komanda, otrajā vietā palika Neretas komanda, bet trešajā – Jēkabpils komanda.
Juris Grigs norāda, ka sporta spēles ir guvušas atsaucību un tās plānots organizēt aŗī nākamgad: „Sporta spēļu organizēšanā lielu darbu ieguldīja Vita Liepiņa un Sveta Dronka, kura vadīja Bībeles viktorīnu. Jāsaka paldies visai Viesītes draudzei par sporta spēļu organizēšanu un Viesītes sporta skolai, pašvaldībai un sporta klubam par atbalstu. Tā pat mūs gan organizatoriski, gan pasākuma dienā klātienē šogad atbalstīja LBDS Svētdienskolu apvienība.” Saka Viesītes Baptistu draudzes mācītājs J. Grigs.
Pateicoties Viesītes Baptistu draudzes aktīvajai darbībai un sadarbībai ar partneriem Amerikā, arī šovasar Viesītē notiks angļu valodas nometne un Bībeles skolu bērniem.

Viesītes novada pašvaldības
Sabiedrisko attiec. spec. L.Liepiņa

Atstājiet komentāru