2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Viesītes novadā notiek Tūrisma informācijas diena

Viesītes novadā notiek Tūrisma informācijas diena

Šodien  Jaunjelgavā notiek Sēlijas amatniecības un tūrisma attīstības biedrības (SATAB) organizētā Tūrisma informācijas diena Jaunjelgavas novadā un Viesītes novadā, informē SATAB pārstāve Irēna Romanovska.

 

Sagaidot šā gada tūrisma sezonu, Sēlijas amatniecības un tūrisma attīstības biedrība aicina tūrisma operatorus, aģentus, kā arī žurnālistus apmeklēt Jaunjelgavas novadu un Viesītes novadu, lai Tūrisma informācijas dienā iepazītos ar jaunākajiem novada tūrisma objektiem, kā arī ar labi zināmām un jau iemīļotām apmeklējumu vietām, skaidroja SATAB pārstāve.

 

Pasākuma laikā dalībniekiem ir iespēja paviesoties Sēlijas ziepnīcā un daiļamatnieka Pētera Grauduļa sētā, apmeklēt Sunākstes vilnas namu un iemēģināt roku kāda izstrādājuma filcēšanā, bet pēc tam noskaidrot, kas ir noslēpumainais Mirdzas šarms. Tālāk maršruts vedīs uz Viesītes novada muzeju "Sēlija", kur būs iespēja tikties ar agrākajiem dzelzceļniekiem un uzzināt daudz īpaša par Viesītes bānīti. Noslēgumā pasākuma dalībnieki paviesosies "Alīdas kafejas" ražotnē un varēs "kafeju" arī degustēt, skaidroja Romanovska.

 

Pasākumu atbalsta Jaunjelgavas novada dome un Viesītes novada dome.

Atstājiet komentāru