2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Studente no Viesītes ar izcilību absolvē LLU

Studente no Viesītes ar izcilību absolvē LLU

No sestdienas, 13.jūnija, līdz 20.jūnijam Latvijas Lauksaimniecības universitātē (LLU) norit vasaras izlaidumu sesija. Teju 900 absolventu vidū ir arī pieci jaunie speciālisti, kuri studijas beiguši ar izcilām un teicamām sekmēm, par ko izlaidumā saņems izcilības jeb "sarkano" diplomu. To vidū arī Guna Šolmane no Viesītes.

 

LLU pārstāve Ilvija Melne  informēja, ka izcilības jeb "sarkano" diplomu pasniedz pamatstudiju absolventiem, kuriem studiju laikā vismaz 75% no atzīmēm bijušas 9 (teicami) vai 10 (izcili) un nav vērtējumu, kas zemāki par 7 ballēm (labi), kā arī valsts eksāmeni vai studiju noslēguma darbi aizstāvēti ar 9 vai 10 ballēm.

 

Studijas ar izcilību šogad beigusi Ekonomikas un sabiedrības attīstības fakultātes studiju programmas "Ekonomika" absolvente Guna Šolmane no Viesītes, Pārtikas tehnoloģijas fakultātes studiju programmas "Pārtikas produktu tehnoloģija" absolvente Santa Smirnova no Nīcas.

 

Tāpat ar izcilību studijas šogad beigusi Lauku inženieru fakultātes studiju programmas "Ainavu arhitektūra un plānošana" absolvente Jekaterina Gertmane no Rīgas, Meža fakultātes studiju programmas "Mežzinātne" absolvents Pauls Zeltiņš no Rīgas, kā arī Lauku inženieru fakultātes studiju programmas "Vide un ūdenssaimniecība" absolvente Agnese Grīnberga no Ādažiem, informēja Melne.

 

Trešdien, 17.jūnijā, plkst.13 būs Informācijas tehnoloģiju fakultātes absolventu izlaidums, savukārt ceturtdien, 18.jūnijā, plkst.11 būs Lauku inženieru fakultātes absolventu izlaidums, bet tajā pašā dienā plkst.15 - Pārtikas tehnoloģijas fakultātes absolventu izlaidums.

 

Piektdien, 19.jūnijā, plkst.11 sāksies Tehniskās fakultātes absolventu izlaidums, bet plkst.14 - Veterinārmedicīnas fakultātes absolventu izlaidums.

 

Sestdien, 20.jūnijā, plkst.11 būs Meža fakultātes absolventu izlaidums, bet plkst.15 - Lauksaimniecības fakultātes absolventu izlaidums.

 

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Komentāri (0-1/1)

  • lepnums
    02.07.2018 18:23
    Malacis meitene! Lai dzīvē veicas!

Atstājiet komentāru