2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Latvijas Republikas neatkarības 97.gadadienai veltīts svinīgs pasākums Viesītē (FOTO)

Latvijas Republikas neatkarības 97.gadadienai veltīts svinīgs pasākums Viesītē (FOTO)

 Trešdien, 18. novembrī, Viesītes Kultūras pilī notika svinīgais pasākums veltīts Latvijas Republikas neatkarības 97. gadadienai. Svinīgajā pasākumā tika pasniegti 14 Viesītes novada pašvaldības Goda raksti un tika apbalvoti 17 konkursa „Baltās mājas” laureāti. Tā pat ar Viesītes novada pašvaldības atzinības rakstiem pasākumā tika sveikti jaunieši, kuri izcīnīja Latvijas Ģenerāļu kluba ceļojošo kausu.

Viesītes novada domes priekšsēdētājs Jānis Dimitrijevs savā uzrunā norādīja, ka katrs solis, kuru mēs šobrīd speram, tiek ierakstīts vēsturē. „Mēs droši varam lepoties ar savu mazpilsētu Viesīti - mums ir brīvības piemineklis, mums ir kuģis un mēs esam paši. Man ir gandarījums par mūsu novada jauniešiem, jo mēs varam būt pārliecināti, ka to, ko mēs esam iesākuši, viņi godam nesīs tālāk.”

Pasākuma programmu ar muzikāliem priekšnesumiem papildināja Viesītes pūtēju orķestris un mūziķis, dziesminieks Kārlis Kazāks. Pēc svinīgās daļas visus klātesošos ar muzikālu koncertu sveica kvintets “The Sparkling 5” ar koncertprogrammu “Pārkāp slieksni”.

Viesītes novada pašvaldības

Jaunatnes lietu speciāliste Laura Liepiņa

 

Foto: L.Liepiņa, R.Orups

Atstājiet komentāru