2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Viesītē aizvadīta akcija “Vislielākā dāvana”

Viesītē aizvadīta akcija “Vislielākā dāvana”

Jau 14 gadu pēc kārtas Viesītes baptistu draudze aktīvi piedalās „Samariešu somas” rīkotajā akcijā „Vislielākā dāvana.” Šogad dāvanas saņēma 490 novada bērni vecumā no 2 līdz 14 gadiem.

Pirmo gadu paciņas pie bērniem atceļojušas no Anglijas. Kā norāda Viesītes baptistu draudzes mācītājs Juris Grigs, iepriekš dāvanas bijušas no Amerikas. Jāpiemin, ka šogad pašus mazākos pie dāvanu saņemšanas gaidīja arī kāds salds pārsteigums – bērni vecumā no 2 līdz 4 gadiem saņēma jogurta iepakojumu.

Arī šogad Vislielākās dāvanas pasākuma ievadā uzrunu teica Viesītes baptistu draudzes mācītājs Juris Grigs. Pēc uzrunas, klātesošos priecēja Svētdienas skolas bērnu sarūpēts koncerts ar Ziemassvētku dziesmām un skečiem.

Lai bērni saņemtu paciņu, obligāts nosacījums ir pasākuma apmeklēšana. Šis esot otrais gads, kad tiek izņemtas visas paciņas, kas nozīmē, ka pasākums 14 gadu laikā ir kļuvis par tradīciju ne vienai vien Viesītes novada ģimenei.

Viesītes novada pašvaldība ik gadu šo pasākumu atbalsta ar telpām Viesītes kultūras pilī un transporta noorganizēšanu, lai ģimenēm no visa novada būtu iespēja ierasties uz pasākumu un saņemt Vislielāko dāvanu.

Viesītes novada pašvaldības

Jaunatnes lietu un sabiedrisko attiec. spec. L.Liepiņa

Atstājiet komentāru