2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Izsludināts jau trešais jauno grupu konkurss HOMESICK 2016

Izsludināts jau trešais jauno grupu konkurss HOMESICK 2016

Viesītes Jauniešu dome sadarbībā ar Viesītes Kultūras pili un Viesītes novada pašvaldību izsludina pieteikšanos uz trešo gadskārtējo jauno mūziķu un grupu konkursu HOMESICK, kas norisināsies š.g. 26. martā plkst. 17:00, Viesītes Kultūras pilī.

Neatkarīgi no tā, vai esi roka, poproka, folkroka, alternatīvās mūzikas, popmūzikas vai citu mūzikas stilu izpildītājs-  piesakies un izaicini pats sevi! Šī ir lieliska iespēja attīstīt sevi, paradīt citiem uz ko esi spējīgs, un iespējams arī izcīnīt kādu no balvām. Pirmās vietas ieguvējiem būs apmaksāta video klipa filmēšana, savukārt otrās un trešās vietas ieguvēji saņems naudas balvas. Sīkāk paar konkursa norises kārtību var izlasīt nolikumā: Jauno grupu konkurss NOLIKUMS 2016

Šogad konkurss norisināsies divās kārtās, kur pirmajā kārtā izpildītāji iesūta savus dziesmu video. Tos izvērtē kompetenta žūrija, un noteiks ,kuri 12 laimīgie nokļūs konkursa otrajā kārtā, kas norisināsies 26. martā, Viesītes Kultūras pilī.

Lai pieteiktos konkursam līdz 4. martam jāaizpilda pieteikuma anketa  un jāiesūta vismaz vienas dziesmas video, kurā redzami visi grupas muzikanti. Video ir jābūt augšupielādētam interneta vietnē youtube.com.

Viesītes Jauniešu dome

Sīkāka informācija: viesite.lv

Atstājiet komentāru