2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Viesītes novada pašvaldības kempingā "Pērlīte" šogad paredzēti vērienīgi remontdarbi

Viesītes novada pašvaldības kempingā "Pērlīte" šogad paredzēti vērienīgi remontdarbi

Viesītes novada pašvaldībai piederošajā SIA "Pērlīte" kempingā šogad paredzēti vērienīgi darbi, liecina uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojums.

Proti, nepieciešams uzlabot "Pērles mājas" apkures un ūdens sistēmas, baseina un kamīnu funkcionalitāti, tādējādi nodrošinot klientiem iespēju nakšņot ēkā arī ziemā. Tāpat darbus paredzēts veikt vasaras nojumē, apkārtējā teritorijā un mājiņās, nomainot parketu.

Dažādi remontdarbi veikti arī pagājušajā gadā. Tāpat pērn uzlabota kempinga mājaslapa, izveidots jauns kempinga logotips.

"Firmas.lv" dati liecina, ka pagājušajā gadā pašvaldības kapitālsabiedrība strādāja ar 7851 eiro zaudējumiem, kas ir ievērojami vairāk nekā 2014.gadā, kad piedzīvoti 2106 eiro zaudējumi.

Par 18% krities arī SIA "Pērlīte" apgrozījums, kas pērn bija 31 983 eiro, bet iepriekšējā gadā - 39 107 eiro.

Kempingā izvietotas vairākas mājiņas, pirts, šķēršļu trase.

Komentāri (0-1/1)

  • inga
    02.07.2018 18:32
    nav jau brinums, ka ,,Perlites,, apgrozijums ir krities, ja atputas majinas vel joprojam ir ,,padomju laiku,, flizes, sienas apdares ,apgaismojums...ari virtuves aprikojums ir arpus visas kritikas... tas liecina par to, ka saimnieks iekaseto naudu baz sava kabata un neveic nekadus jauninajumus ,kas butu aktuals musdienam... otreiz uz so atputas bazi es nebrauktu un ari saviem pazinam to neieteksu...

Atstājiet komentāru