2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Krustpils novada dome atbalstījusi 10 nevalstisko organizāciju projektus

Krustpils novada dome atbalstījusi 10 nevalstisko organizāciju projektus

Krustpils novada pašvaldības izveidota komisija izvērtējusi nevalstisko organizāciju projektu pieteikumus un no iesniegtajiem 17 atbalstījusi 10.

Biedrībai “Eksavi” atbalstīti divi projekti: “Cilvēka abstraktīvi radošās pašizpausmes veicināšana Krustpils novadā” un “Pēdu “relaXkūres” takas izveide Krustpils novada Spuņģēnu ciemā”. Turklāt pirmais no biedrības diviem projektiem saņēma papildu 100 eiro par oriģinālāko ideju.

Diviem projektiem atbalstu saņēma arī biedrība “Dzirnakmens”: “Tie ir mūsu sapņi, mūsu krāsa…” un “Esi kustīgs un lustīgs”. Tāpat atbalstīti divi projekti ir arī biedrībai “Elpas” – “Pasaules vide sākas ar sevi” un “Čaklās rokas”.

Biedrība “Ungurmuiža” saņēma atbalstu projektam “Zaļa un ērta vide – Krustpils novada vizītkarte”, biedrība “Pīlādzītis” – projektam “Novecot skaisti – atbalsts senioru deju grupas izveidei”.

Ar projektu “Dzīvosim zaļi” atbalstu saņēma biedrība “Dore”, savukārt “Daugavas pārupieši” realizēs kalnu riteņbraukšanas trases izveidi Kūku pagasta Sūnās.

Kopumā visām biedrībām projektu realizēšanai piešķirti 4438,49 eiro.

Informāciju sagatavoja

Liāna Pudule – Indāne,

Krustpils novada pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru