2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Vīpē sveic mācību olimpiāžu un konkursu laureātus

Vīpē sveic mācību olimpiāžu un konkursu laureātus

Ceturtdien, 15. maijā, plkst. 13.00 Vīpes pamatskolā sveiks skolēnus par viņu sasniegumiem Jēkabpils pilsētas un starpnovadu mācību priekšmetu olimpiādēs, kā arī konkursos.

Skatuves runas konkursā 1. pakāpes diplomu šogad ieguvusi pirmklasniece Dārta Kristīne Ozoliņa, savukārt 2. pakāpes diplomu ieguvusi otrās klases skolniece Džastina Golovceva. Otro vietu krievu  valodas olimpiādē izcīnījusi 9. klases skolniece Darja Semjonova, kas ieguva arī atzinību mājturības un tekstiltehnoloģiju olimpiādē.

Trešo vietu krievu valodas olimpiādē ieguvusi 7. klases skolniece Daniela Maksimčika, 8. klases skolniece Edīte Smalinska izcīnījusi trešo vietu vizuālās mākslas olimpiādē. Sofija Rakusova no 9. klases ieguvusi atzinību krievu valodas olimpiādē, piektklasniece Rūta Bogdanova – mājturības un tekstiltehnoloģiju olimpiādē, bet Mārīte Smalinska no 4. klases ieguvusi atzinību sociālo zinību olimpiādē.

Skolēnu sveikšana Vīpes pamatskolā būs pirmais no vairākiem plānotajiem pasākumiem maijā, kuru laikā Krustpils novada skolās teiks paldies par skolēnu sasniegumiem.

Avots:

Liāna Pudule – Indāne

Krustpils novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru