2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Kūkās uzstādīta skrituļošanas rampa

Kūkās uzstādīta skrituļošanas rampa

Ar zaļu zāli, jautrām putnu čalām un arvien siltākiem saules stariem ir atnācis pavasaris. Kūku pagastam pavasaris dāvāja priecīgu ziņu! Maija sākumā Kūku ciematā, pie bibliotēkas ēkas, pateicoties SIA „LATGRAN” atbalstam, uzstādīta skrituļošanas rampa.
 
Tādā veidā veicinot vietējo jauniešu un skolnieku brīvā laika pavadīšanas dažādošanu. Īstenojot šo ieceri, galvenā ideja bija attīstīt ciemata infrastruktūru, radot iespējas jauniešiem pavadīt savu brīvo laiku efektīvāk, interesantāk un savādāk, kā tas ir bija ierasts līdz tam. Uz rampas var trenēties ar divriteņiem, skrituļslidām un skeitborda dēļiem.
 
Jāuzsver, ka šī skrituļošana uz rampas uzliek arī zināmu atbildību, jo ir nepieciešams ievērot drošības noteikumus. Tādēļ pie rampas tiks izvietota informācija, kā jāuzvedas un kādu aizsarginventāru ieteicams lietot ikvienam rampas izmantotājam. Rampas uzstādīšana liels solis pagasta jauniešu fizisko aktivitāšu dažādošanā. Pateicoties mūsu uzņēmēju atbalstam un rūpēm, mēs varam gādāt par to, lai bērni izaugtu sportiskā vidē.
 
Tāpēc bērnu un jauniešu vārdā sākam vissirsnīgāko paldies SIA „LATGRAN” un Mārtiņam Zvejniekam personīgi un Kūku pagasta pārvaldei par atbalstu! Varam būt gandarīti par paveikto un pateicīgi labākajiem vietējiem uzņēmumiem, kuri vienmēr ar prieku atsauksies aicinājumam palīdzēt. Darbs pie rampas un tās apkārtnes labiekārtošanas ir jāturpina. Priecāsimies par cilvēku veikumu un saudzēsim vidi ap sevi!

Kūku bibliotēkas vadītāja

Jeļena Hnikina

 


Avots: www.krustpils.lv

 

Atstājiet komentāru