2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Krustpils novada uzņēmēji piedalīsies “Pārnovadu uzņēmēju dienā”

Krustpils novada uzņēmēji piedalīsies “Pārnovadu uzņēmēju dienā”

Sestdien, 28. martā, Krustpils novada pašvaldība un tās uzņēmēji piedalīsies ikgadējā “Pārnovadu uzņēmēju dienā” Aizkrauklē.

No Krustpils novada izstādē piedalīsies amatniecības centrs “Māzers”, zemnieku saimniecības “Plauži”, “Ķieģeļmājas”, “Vīnkalni” un “Martaskalns”, kā arī keramikas darbnīca “Zaļbirzes”. Izstāde norisināsies Aizkraukles novada ģimnāzijas Sporta centrā no pulksten 9.30 – 15.00.

Pasākuma mērķis ir iepazīstināt iedzīvotājus ar uzņēmēju un amatnieku aktivitātēm, ražoto produkciju un sniegtajiem pakalpojumiem, stiprināt saikni „uzņēmējs – iedzīvotājs – pašvaldība”, veicināt informācijas apmaiņu kultūras, tūrisma, izglītības un sabiedrisko aktivitāšu jomā, meklēt sadarbības partnerus, dibināt jaunus darījuma kontaktus, paplašināt noieta tirgu, radīt pieejamu jaunāko informāciju par uzņēmējdarbību un amatnieku produkciju un popularizēt skolēnu mācību firmu darbību.

Visas dienas garumā notiks tirgošanās, prezentācijas, degustācijas, konkursi, varēs apmeklēt seminārus un klausīties koncertu.

Informāciju sagatavoja
Liāna Pudule – Indāne
Krustpils novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru