2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Topošos uz esošos mājražotājus aicina uz bezmaksas semināru

Topošos uz esošos mājražotājus aicina uz bezmaksas semināru

Krustpils novada pašvaldība ielūdz esošos un topošos mājražotājus, ēdināšanas un tūrisma nozares uzņēmējus un citus interesentus uz bezmaksas informatīvu semināru 2015.gada 29.maijā, plkst.10.00, Jēkabpilī, Rīgas ielā 150a, Krustpils novada pašvaldības konferenču zālē.

Informatīvā semināra laikā varēs saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem par plānotajiem 2014.- 2020. gada Lauku attīstības programmas pasākumiem mājražošanas attīstībai, pasākumiem mājražotāju un mazās pārtikas pārstrādes uzņēmumu darbības stiprināšanai. Savukārt Pārtikas un veterinārais dienests sniegs informāciju par prasībām un nosacījumiem ēdināšanas pakalpojuma sniegšanai un pārtikas ražošanai mājas apstākļos.

Ar savu pozitīvās prakses piemēru mājražošanā dalīsies uzņēmēja no Viesītes novada Jolanta Kovnacka, “Kafejas” ražotnes saimniece. Uzņēmējas saimniecībā “Dzelmītes” no grauzdētām Latvijas dabas veltēm – cigoriņiem, miežiem, rudziem, ozolzīlēm un burkāniem- pēc vecmāmiņas receptes top gards un latvisks dzēriens „Kafeja”.

Dalību seminārā iespējams pieteikt līdz 26.maijam rakstot uz e-pastu: angelina.smirnova@krustpils.lv, norādot vārdu, uzvārdu, pārstāvēto institūciju, tālruni vai e-pastu.

Tiem, kuri vēlas saņemt izdales materiālus – prezentācijas – pieteikšanās obligāta.

PROGRAMMA

Angelīna Smirnova

Krustpils novada pašvaldības

Speciāliste tūrisma, jaunatnes un uzņēmējdarbības jomā

Atstājiet komentāru