2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Ticis atklāts jauns informatīvais stends par Krustpils novadu

Ticis atklāts jauns informatīvais stends par Krustpils novadu

Trešdien, 10.jūnijā, uz autoceļa A12, degvielas uzpildes stacijā “VIRŠI-A” tika atklāts informatīvais stends par Krustpils novada tūrisma objektiem.


Krustpils novada pašvaldības izpilddirektors Raivis Ragainis pauda, ka informatīvais stends ir nozīmīgs ieguvums, jo sniegs iespēju tūristiem ērtāk atrast un sasniegt novada apskates objektus, kā arī orientēties Krustpils novada sniegto tūrisma pakalpojumu piedāvājumā. Izpilddirektors cer, ka stends veicinās tūrisma objektu atpazīstamību un apmeklētību gan vietējos, gan ārvalstu tūristu vidū.


Stendā iespējams apskatīt Krustpils novada karti, kurā atzīmēti tūristu iecienīti kultūrvēsturiskie objekti, dabas objekti, piemiņas vietas, dažādas novadā aplūkojamas kolekcijas un ekspozīcijas. Tāpat pieejama informācija par naktsmītnēm un telšu vietām, ēdināšanas iespējām, kā arī bezmaksas WI-FI punktiem un cita tūristiem noderīga informācija. Informatīvais materiāls papildināts ar fotogrāfijām, tūrisma objektu atrašanās vietas koordinātēm un kontaktinformāciju. Kopumā stendā ir atrodami četrdesmit astoņu apskates vietu apraksti latviešu, angļu un krievu valodā.
Informāciju sagatavoja


Angelīna Smirnova,
Speciāliste jaunatnes, tūrisma un uzņēmējdarbības jomā

Atstājiet komentāru