2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Klāt ikgadējais Krustpils novada konkurss “Sakoptība sētā un attīstība pagastā 2015”

Klāt ikgadējais Krustpils novada konkurss “Sakoptība sētā un attīstība pagastā 2015”

Jau šajā piektdienā 10. jūlijā tiek uzsākts ikgadējais Krustpils novada organizētais konkurss “Sakoptība sētā un attīstība pagastā”. Kā ik gadu, arī šogad, konkursa mērķis ir ieinteresēt un iesaistīt Krustpils novada pagastu iedzīvotājus un pagasta pārvalžu darbiniekus teritorijas labiekārtošanā, pilnveidošanā un sakopšanā, tā veicinot Krustpils novada pagastu attīstību un sakoptību. Kā citi konkursa mērķi ir arī: attīstīt pagastu savstarpēju sadarbību, iepazīt novadu, arī Krustpils novada popularizēšana kā dzīves vieta perspektīvā, labi sakārtotā un sakoptā vidē, un Krustpils novada iedzīvotāju ieguldījuma novada attīstībā novērtēšana, kā arī pagastu teritoriju attīstības novērtēšana.

Konkursa dalībnieki tiek vērtēti četrās nominācijās: pagastu pārvaldes, nevalstiskās organizācijas, uzņēmumi un lauku sēta/ individuālā māja. Katrs komisijas loceklis aizpilda tabulu par katru objektu, vērtējumu apliecinot ar savu parakstu. Par konkursa uzvarētāju tiek atzīts tas dalībnieks, kurš attiecīgajā nominācijā saņēmis visvairāk punktu.

Šogad konkurss “Sakoptība sētā un attīstība pagastā” startēs 10. jūlijā, kad vērtēšanas komisija dosies uz Atašienes, Vīpes un Kūku pagastiem un noslēgsies 14. jūlijā, kad tiks vērtēti Krustpils, Variešu un Mežāres pagasti. Foto no konkursā redzētā varēs aplūkot Krustpils novada mājaslapā un Krustpils novada sociālo tīklu profilos: facebook.com/krustpilsnovads un draugiem.lv/krustpils.

Ar konkursa nolikumu var iepazīties Krustpils novada pašvaldībā kā arī Krustpils novada mājas lapā www.krustpils.lv. (šeit: http://www.krustpils.lv/old/faili/5_groz_Apbalvojumi_nolikums_24092014.pdf)

Šogad, kā ierasts, konkursa “Sakoptība sētā un attīstība pagastā” laureāti tiks sumināti Jēkaba un Annas dienā. Kā ik gadu, Jēkaba un Annas dienā koncertos tiks izdziedātas dziesmas un izdejotas dejas un, protams, vakara noslēgumā apmeklētājiem būs iespēja izdejoties zaļumballē. Šogad Jēkaba un Annas dienas svinības notiks 25. – 26. jūlijā pie Atašienes pagasta pārvaldes. Tuvojoties pasākumam, sīkāka informācija un pasākuma programma būs atrodama Krustpils novada mājas lapā www.krustpils.lv.

Informāciju sagatavoja
Krustpils novada pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste
Ieva Lapiņa

Atstājiet komentāru