2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Variešu pagastā aizvadīti sporta svētki(FOTO)

Variešu pagastā aizvadīti sporta svētki(FOTO)

Jau trešo vasaru pēc kārtas Variešu pagastā tiek organizēti un svinēti sporta svētki, uz kuriem, labi laiku pavadīt, tiek aicināti gan lieli, gan mazi, gan vietējie, gan kaimiņi vai viesi. Šogad, 4.jūlijā, sporta svētku laikā, patiecoties Variešu pagasta pārvaldei, Biedrībām: Liepene, Ungurmuiža, Daugavas Pārupieši, Sporta klubam Mustangs, 4.Jēkabpils Aizsargu pulkam un Nacionālās apvienības Krustpils nodaļas jauniešiem, visiem klātesošajiem tika piedāvāts, draudzīgā un komfortablā atmosfērā, noskaidrot tās dienas sportiski veiksmīgākos gan individuāli, gan komandu disciplīnās (šī gada sporta svētku fotogrāfijas apskatāmas: failiem.lv/u/plalzmh ).

Saules siltajiem stariem karsējot ikviena kājas, plecus un muguras bijām liecinieki bērnu jautrības stafetei, ģimeņu jautrības stafetei, sporta tūrisma aktivitātēm, volejbola kaislībām, virves vilkšanas aizrautībai un Variešu pagasta ceļojošā futbola kausa izcīņai.

Visplašāk un visskaļāk pārstāvētā komandu disciplīna, kas uz laiku paralizēja visas citas sportiskās aktivitātes, bija virves vilkšana, kurā par labāko komandu (sīvā fināla cīņā ar 2:1 uzvarot komandu „Eglaine”) kļuva „Smagsvari” – Kaspars Garkalns, Jānis Caune, Dāvis Liepnieks, Jānis Ērglis un Daniels Gorits.

Karstajās pludmales volejbola smiltīs par labākajiem, dienas laikā uzvarot visus pretiniekus, pelnīti tika atzīti komanda „Dream Team” – Andrejs Ivanovs, Raitis Vjakse, Rūta Paužole, Ilmārs Vjakse. Otrajā un trešajā vietā, patiecoties uzvarai savstarpējā spēlē, komandas ar nosaukumu „Komanda” un „Draugi”.

Visbeidzot futbola laukumā tiesības savā īpašumā iegūt Variešu pagasta ceļojošo futbola kausu savā īpašumā, aizraujošā finālā ar rezultātu 2:1 uzvarot Variešu komandu, izcīnīja komanda „Draugi” – Kaspars Prokofjevs, Valdis Džeriņš, Viesturs Kangars, Alvis Driķis, Ilva Ieviņa, Pēteris Priedītis, Andis Putka, Rita Džeriņa. Spēlē par trešo vietu visveiksmīgākie pēcspēles 11metru sitienu sērijā bija „Mistērijas” futbolisti.

Jau atklājot šī gada sporta svētkus visi klātesošie tika iepriecināti dzirdot Variešu pagasta pārvaldes darbinieku uzrunās, ka arī turpmākos gadus šāds pasākums Variešu pagastā norisināsies un tas, tāpat kā šogad, notiks jūlija pirmajā sestdienā.

 

Uz tikšanos 2016.gada 2.jūlijā!

Gusts Jansons

Atstājiet komentāru