2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Krustpils novadā viesojas Priekules novada pašvaldības darbinieku delegācija

Krustpils novadā viesojas Priekules novada pašvaldības darbinieku delegācija

Piektdien, 17. jūlijā Krustpils novada pašvaldībā viesojās Priekules novada pašvaldības darbinieku delegācija, lai iepazītos ar Krustpils novada pašvaldības darbības principiem, realizētajiem projektiem, kā arī aplūkotu tūrisma objektus un pēdējos no realizētajiem projektiem dabā.


Vizītes pirmajā daļā, prezentācijā, Priekules novada delegācija tika iepazīstināta ar Krustpils novadu, tā darbības principiem, budžetu un pēdējiem realizētajiem projektiem. Vizītes otrajā daļā Priekules novada pārstāvji devās uz Variešu sākumskolu, kur šobrīd risinās pēdējie darbi pie skolas piebūves un sporta zāles celtniecības. Vēlāk pašvaldības delegācija devās uz dabas parku “Laukezers”, kur tika iepazīstināti ar realizētajiem projektiem dabas parkā, ka arī ar Laukezera izcelšanās vēsturi un Laukezeru kā unikālu, aizsargājamu dabas objektu.


Priekules novada pašvaldības izpilddirektors Andris Razma izsaka gandarījumu par redzēto Krustpils novadā un atzīst, ka iegūtā informācija ir ļoti noderīga, jo Priekules novads, gan iedzīvotāju, gan teritorijas ziņā ir ļoti līdzīgs Krustpils novadam.

 

Informāciju sagatavoja
Krustpils novada pašvaldības
sabiedrisko attiecību speciāliste
Ieva Lapiņa

Atstājiet komentāru