2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Skaistu melodiju un siltu sarunu pildīta skolotāju diena Krustpils novadā (FOTO)

Skaistu melodiju un siltu sarunu pildīta skolotāju diena Krustpils novadā (FOTO)

Kā ierasts, oktobra sākums iezīmējas ne vien ar košos toņos tērptiem kokiem, bet arī ar skolotāju dienu, kas noteikti ir kļuvusi par vieniem no atpazīstamākajiem profesionālajiem svētkiem kā Latvijā, tā arī pasaulē.

Pirms kāda laika, Krustpils pamatskolas kolektīvam radās ideja pulcēt visus Krustpils novada skolotājus vienkopus, lai sirsnīgā un pozitīvā gaisotnē atzīmētu šos svētkus. Pagājušogad pirmie šo stafeti uzsāka Krustpils pamatskola, bet šogad, šis gods tika dots Variešu sākumskolai, kas skolotājus pulcēja uz kopīgu svētku pēcpusdienu piektdien, 2.oktobrī.

Skolotāju sumināšanas pasākums tika atklāts 15:00 ar ekskursiju pa jaunatklāto skolas piebūvi – mācību telpām un sporta zāli, pēc ekskursijas skolotāji pulcējās uz svinīgo koncertu un banketu Variešu kultūras namā. Kā pasākuma īpašais viesis, viņus ar sirsnīgu koncertu priecēja Santa Kasparsone, kas izdziedāja savas jaunākās un jau labi zināmās dziesmas.

Pasākumā atzinīgus vārdus skolotājiem izteica arī Krustpils novada domes priekšsēdētājs Kārlis Pabērzs un novēlēja neizsīkstošu radošumu, kā arī lielu izturību ikdienas darbā.

Kā nākošajiem, rīkot Krustpils novada skolotāju dienu, gods tika dots Brāļu Skrindu Atašienes vidusskolai.

Nākošgad ar atzinīgiem vārdiem un svētku pasākumu Krustpils novada skolotāji tiks godināti Brāļu Skrindu Atašienes vidusskolā.

Informāciju sagatavoja

Ieva Lapiņa

Krustpils novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru