2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Ar Krustpils novada atzinības un goda rakstiem tiks apbalvoti 27 novada iedzīvotāji

Ar Krustpils novada atzinības un goda rakstiem tiks apbalvoti 27 novada iedzīvotāji

Turpinot iepriekšējo gadu tradīciju, pirms valsts svētkiem apzināt aktīvākos, darbīgākos cilvēkus novadā un novērtēt viņu sasniegumus un ieguldījumu novada attīstībā un popularizēšanā, 18. novembrī ar Krustpils novada atzinības un goda rakstiem tiks apbalvoti 27 novada iedzīvotāji.

Pašvaldības apbalvojumi tiek piešķirti fiziskām un juridiskām personām, kuras veicina Krustpils novada atpazīstamību, izaugsmi, uzņēmējdarbību, cilvēku labklājību, kā arī par sasniegumiem, augstiem rezultātiem un ieguldījumu Krustpils novadā kultūras, izglītības, sporta un citās jomās.

 

Izvērtējot iesūtītos pieteikumus, Krustpils novada pašvaldības apbalvošanas komisija nolemj:

Apbalvot Vilni Ozoliņu ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par nesavtīgu darbu sabiedrības labā.

Apbalvot Inetu Dzirkali ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par Krustpils novada tēla popularizēšanu.

Apbalvot Ainu Seņkovu ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par ieguldījumu Krustpils novada lauku attīstībā.

Apbalvot Valiju Zaļo ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par nesavtīgu darbu sabiedrības labā.

Apbalvot Valentīnu Frolovu ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par ieguldījumu sakārtotas un pieejamas vides veidošanā.

Apbalvot Āriju Daģi ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par ieguldījumu uzņēmējdarbības attīstībā.

Apbalvot Veru Ruhmani ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par godprātīgu attieksmi pret darbu un ieguldījumu Vīpes pagasta attīstībā.

Apbalvot Daigu Vilcāni ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par aktīvu sabiedrisko darbību un nesavtīgu darbu sabiedrības labā.

Apbalvot Kristīnu Zvirbuli ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par aktīvu sabiedrisko darbību un nesavtīgu darbu sabiedrības labā.

Apbalvot Vīpes pagasta folkloras kopu "Lākači" ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par mākslinieciski augstiem sasniegumiem valsts līmenī, kultūras mantojuma un tradicionālās kultūras popularizēšanu un saglabāšanu.

Apbalvot Agri Bogdānu ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par nesavtīgu darbu sabiedrības labā un aktīvu līdzdalību Krustpils novadā notiekošajās aktivitātēs.

Apbalvot Solvitu Erdlāni ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par mākslinieciski kvalitatīvu, augstvērtīgu jaunradi.

Apbalvot Jolantu Navenicku ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par radošu un godprātīgu darbu Krustpils pamatskolā.

Apbalvot Ilvu Robežnieci ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par radošu un godprātīgu darbu Krustpils pamatskolā.

Apbalvot Inetu Šeinovu ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par Krustpils novada vārda popularizēšanu Latvijā un personīgo ieguldījumu kultūras dzīves veicināšanā Vīpes pagastā.

Apbalvot Juri Bogoviču ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par ilggadīgu darbu Krustpils novada sabiedriskās kārtības un likumības sardzē.

Apbalvot Juri Balodi ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par ilggadīgu, aktīvu darbu sabiedriskajā organizācijā un ieguldījumu dabas aizsardzībā Krustpils novadā.

Apbalvot Ditu Katinu ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par nesavtīgu darbu sabiedrības labā.

Apbalvot Ilzi Lielausi ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par nesavtīgu darbu sabiedrības labā.

Apbalvot Rikardo Zēkeru ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par netradicionālās lauksaimniecības attīstību, vides sakopšanu un tūrisma veicināšanu Krustpils pagastā.

Apbalvot Lauru Mežinsku ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par godprātīgu, kvalitatīvu, radošu darbu pirmskolas izglītībā.

Apbalvot Aivaru Jaksonu ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par ieguldījumu Variešu pagasta attīstībā.

Apbalvot Agritu Zolbergu ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par ilggadīgu un inovatīvu darbu Sūnu pamatskolā.

Apbalvot Sarmīti Upelnieci ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par darbu sabiedrības labā.

Apbalvot Dzintru un Valdi Bardavskus ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par ģimenisko vērtību stiprināšanu.

Apbalvot Annu Baklāni ar Krustpils novada pašvaldības Atzinības rakstu par ieguldījumu uzņēmējdarbībā un sabiedrisko aktivitāti.

Ar 28. oktobra domes sēdes lēmumu, tiek lemts:

Ar Krustpils novada pašvaldības augstāko apbalvojumu GODA RAKSTU par nesavtīgu, nozīmīgu un radošu ieguldījumu tradicionālās kultūras popularizēšanā un saglabāšanā Krustpils novadā, apbalvot ilggadējo Krustpils novada speciālisti kultūras un interešu izglītības jautājumos LUDMILU BĒRZIŅU.

Kā ik gadu iedzīvotāju sumināšana notiks 18. novembra svinīgajā pasākumā Mežāres kultūras centrā, šī gada 18. novembrī plkst. 13:00. Laipni aicināti!

Krustpils novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Ieva Lapiņa

Atstājiet komentāru