2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Sūnu 748. mazpulkā uzņemti 15 jaunie biedri

Sūnu 748. mazpulkā uzņemti 15 jaunie biedri

Trešdien, 13. janvārī, Sūnu pamatskolā risinājās pozitīvs notikums. Sūnu 748. Mazpulka rindās svinīgi tika uzņemti 15 jaunie un darboties gribošie mazpulcēni.

Kā ik gadu, mazpulkos tiek uzņemti 3. klases skolēni. Sūnu 748. Mazpulka vadītāja jau ilggadēji ir Daina Kalve. Pasākumu ievadot, jaunie mazpulcēni nodziedāja Latvijas Mazpulku himnu. Pēc himnas nodziedāšanas, ikviens jaunais dalībnieks tika aicināts nodot svinīgo zvērestu. Kad kopīgi tika nodots zvērests, katrs dalībnieks tika aicināts parakstīties par dalību Sūnu 748. Mazpulkā un no Krustpils novada pašvaldības izpilddirektora Raivja Ragaiņa saņēma mazpulcēna nozīmīti – četrlapu āboliņu, kas ir Latvijas Mazpulku simbols.

Krustpils novada pašvaldības izpilddirektors jaunos mazpulcēnos sveica ar svinīgu uzrunu un vēlējumu, lai vienmēr ir vēlme darboties un, lai izdodas izpildīt ikvienu zvērestā izteikto solījumu. Skolēnus sveica arī Sūnu pamatskolas direktores vietniece izglītības jomā Inita Kalniņa un, lauvas spēku, mazpulkos darbojoties, vēlēja, 3. klases audzinātāja Agrita Zolberga.

Pasākuma noslēgumā mazpulcēni tikās pie ugunskura, kur ar kopīgu pikniku un spēlēm, ko bija sagatavojuši vecākie mazpulka dalībnieki, nosvinēja uzņemšanu mazpulka rindās.

Informāciju sagatavoja

Krustpils novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Ieva Lapiņa

Atstājiet komentāru