2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Krustpils novada pašvaldība aicina “ēnot” pašvaldības speciālistus un amatpersonas

Krustpils novada pašvaldība aicina “ēnot” pašvaldības speciālistus un amatpersonas

Krustpils novada pašvaldība aicina iepazīt Krustpils novada pašvaldības speciālistu un amatpersonu ikdienas darba pienākumus, piedaloties akcijā “Ēnu diena”.

Piedalīties aicināti Krustpils novada skolu skolēni vecumā no 14 gadiem. Krustpils novada pašvaldība piedāvā “ēnot”: Krustpils novada domes priekšsēdētāju Kārli Pabērzu, Krustpils novada domes izpilddirektoru Raivi Ragaini, grāmatvedības nodaļas speciālistus, dokumentu un lietvedības speciālistes, vides un civilās aizsardzības speciālistus, sabiedrisko attiecību speciālisti, tūrisma un jaunatnes lietu speciālisti.

Lai “ēnotu” Krustpils novada pašvaldības speciālistus, līdz 24.janvārim, nepieciešams pieteikties interneta vietnē www.enudiena.lv/vakances vai, līdz 3.februārim, sūtot pieteikumu uz e-pastu angelina.smirnova@krustpils.lv. Pieteikumā jāmin skolēna vārds un uzvārds, mācību iestāde un klase, telefona numurs, kā arī speciālista amats, ko vēlaties “ēnot”.

Šogad “Ēnu diena” norisināsies 10. februārī. Ēnu diena ir pasaulē atpazīstama un atzīta “Junior Achievement” karjeras izglītības programma 1.-12. klašu skolēniem, kuras laikā skolēni apmeklē kādu darba vietu un 4 – 6 stundu garumā vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. Ēnu dienas mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavotos darba tirgum.

Informāciju sagatavoja

Krustpils novada pašvaldības

Sabiedrisko attiecību speciāliste

Ieva Lapiņa

Atstājiet komentāru