2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Krustpils pamatskolā norisinājusies vecāku sapulce – atpūtas vakars

Krustpils pamatskolā norisinājusies vecāku sapulce – atpūtas vakars

10. martā, plkst. 18.00 Krustpils pamatskolā notika gadskārtējais pasākums: vecāku sapulce – atpūtas vakars. “Mēs vienmēr meklējam jaunas darba formas sadarbībai ar vecākiem,” skaidro Krustpils pamatskolas direktore Vijas Stiebriņa.

Pasākums norisinājās trijās daļās. Pirmā daļa tika veltīta izglītošanai. “Šoreiz tēma bija - lasītprasmes nozīmīgus bērniem, jaunākajā vecuma posmā,” stāsta V. Stiebriņa “Runājām par to, cik svarīgi ir vecākiem iemācīt bērnam līdz 8 gadu vecumam lasīt.” V. Stiebriņa skaidro, ka kopā ar bērnu ir jālasa, veicinot interesi par lasīšanu, kas ir svarīga turpmākajai bērna attīstībai arī skolai. V. Stiebriņa arī norāda, ka tika runāts par bērnu talantiem: “ Katram bērnam ir talants un ļoti nozīmīgi ir prast to atrast un palīdzēt bērnam attīstīt – tas ir vecāku un skolotāju pienākums.”

Otrajā daļā klašu audzinātāji kopa ar vecākiem darbojās praktiski, grupās – izgatavoja papīra narcises un svečturus no stikla burciņām, radot aizgājušo svētku noskaņu un kopīgi apgūstot ko jaunu.
Vakara noslēgumā vecākiem tika piedāvāta iespēja noskatīties amatierteātra "Savējie", kopā ar draugu kopu " Patapa" un vokālo ansambli "Krustpilieši" sniegto izklaides pasākumu "Runčuk, nemūžam!".

Vecāki atzīst, ka šāda veida sapulces – atpūtas vakari sniedz iespēju iesaistīties skolas dzīvē un iegūt ne tikai jaunas iemaņas un informāciju, bet arī iepazīt tuvāk klašu skolotājus, mazliet neformālā vidē.

Komentāri (0-1/1)

  • es
    02.07.2018 18:32
    nu malači tā Krustpils pamatskoliņa-vienmēr ko foršu izdomā! lai Jums veicas!

Atstājiet komentāru