2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Aicina uz KAFIJU AR POLITIĶIEM Krustpils novadā!

Aicina uz KAFIJU AR POLITIĶIEM Krustpils novadā!

Krustpils novada jaunieši (13-25gadi) 19.maijā, plkst.14:20 Krustpils novada pašvaldības Konferenču zālē Rīgas ielā 150a, Jēkabpilī tiek aicināti uz tikšanos ar politiķiem, lai kopīgi apspriestos par reālām jauniešu iespējām ietekmēt viņu dzīvi skarošu (un ne tikai!) lēmumu pieņemšanu savā pašvaldībā!

Pieteikšanās pie Krustpils novada Tūrisma un jaunatnes lietu speciālistes Angelīnas Smirnovas (angelina.smirnova@krustpils.lv mob: 28311364 ) vai pie Strukturētā Dialoga Reģionālā koordinatora: biedrība Jēkabpils NVO resursu centrs (nvoresursi@inbox.lv vai 652 20097).

Jaunieti, ja jūties piederīgs Krustpils novadam, nāc un piedalies!!!!

Strukturētā dialoga V cikla ietvaros visā Latvijā notiek jauniešu (13-25gadi) un politiķu tikšanās, izmantojot metodi „Kafija ar politiķiem”. Biedrība Jēkabpils NVO resursu centrs V ciklā darbojas kā Strukturētā dialoga viens no reģionālajiem koordinatoriem.

19.maijā notiks reģionālā koordinatora jau otrā organizētā „Kafija ar politiķiem”, pirmā notika 6.maijā, Jēkabpils novada jauniešiem tiekoties ar lēmumu pieņēmējiem Zasas pagasta pārvaldē.

Pavisam drīz abu tikšanās dalībnieki, kā arī citi jaunieši plāno tikties Sēlijas reģionālajā konferencē. Tā notiks 2.jūnijā, plkst.10:20, Viesītē, Viesītes kultūras pilī, pulcējot jauniešus un lēmuma pieņēmējus no Sēlijas reģiona.

Abiem pasākumiem gan jaunieši, gan politiķi var vēl joprojām pieteikties nvoresursi@inbox.lv .

Lāsma Zēberga

Jēkabpils NVO resursu centrs

brīvprātīgā darba koordinatore

 

Atstājiet komentāru