2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Aija Rogāle no Portugāles atgriežas ar divām bronzas medaļām (FOTO)

Aija Rogāle no Portugāles atgriežas ar divām bronzas medaļām (FOTO)

Aijai Rogālei divas bronzas medaļas Portugālē Eiropas 16. čempionātā garajās soļošanas un skriešanas distancēs.

16. Eiropas čempionātā Algarvē, Portugālē, 20.-22. maijā vieglatlētikas veterāniem garajās soļošanas distancēs un krosā Latviju pārstāvēja 21 sportists.

Komandu cīņā Latvijai ir iegūtas 12 godalgotās medaļas: 2 zelta, 7 sudraba un 3 bronzas. Individuāli Latvijai pavisam 11 godalgotās medaļas.

Soļošanā šajā gadā sacensību programma bija veidota tā, ka 10km un 20km soļošanas sacensības notika pēc kārtas, divās dienās divi starti, bez atpūtas dienas starp sacensību dienām. Šāda sacensību programma bija īsta izturības pārbaude, un Latvijas veterāni godam izturēja divu dienu startus garajās distancēs , Latvijas vārds izskanēja apbalvošanas ceremoniju laikā , un Latvijas karogs uz pjedestāla sportistu rokās bija līdzās tādu vieglatlētikas lielvalstu kā Vācija, Itālija, Spānija , kupli pārstāvētās mājinieku komandas - Portugāles - , un citu valstu karogiem.

W45 vecuma grupā 10 km un 20 km soļošanā Portugālē komandā kopā ar Aiju šogad startēja Inese Sirmā no Gulbenes un Māra Rināse no Madonas, abās distancēs komandvērtējumā izcīnot bronzas godalgas.

Komentāri (0-1/1)

  • Agrita
    02.07.2018 18:32
    Veterānu sports ir pierādījums mūsu valsts optimismam un veselībai. Sudraba meitenes- lieliskas. Malači arī pārējie, kas uztur sevī možumu. Veterānu sacensībās neesam tikai konkurenti, esam vienlaicīgi viens otram kā atbalstītāji.

Atstājiet komentāru