2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Projekta ietvaros Krustpils novada Medņos šovasar aprīkots arī bērnu rotaļu laukums

Projekta ietvaros Krustpils novada Medņos šovasar aprīkots arī bērnu rotaļu laukums

Biedrība „Ungurmuiža” projekta „Bērnu rotaļu laukuma aprīkošana Medņos” ietvaros Krustpils novada Variešu pagasta Medņos šovasar uzstādīja balansa šūpoles un zirdziņu uz atsperes. Kā dāvinājumu no projektā paredzēto rotaļu elementu ražotāja SIA “MK Dizains” biedrība saņēma ietilpīgu smilšu kasti.

Attīstot bērnu rotaļu laukumu, biedrība vēlas rosināt bērniem lielāku interesi par rotaļu laukumu, lai veicinātu pēc iespējas biežāku tā apmeklējumu. Līdz ar to tiks veicinātas arī fiziskas aktivitātes svaigā.

Kā stāsta biedrības “Ungurmuiža” valdes priekšsēdētāja Aija Prokofjeva, biedrība cer nākotnē dažādot ne tikai bērnu rotaļu laukumu, bet ik gadu pilnveidot jaunatklāto Pūču taku, kā arī piesaistīt finansējumu āra trenažieru uzstādīšanai pieaugušajiem.

Projekts „Bērnu rotaļu laukuma aprīkošana Medņos” īstenots pateicoties Krustpils novada pašvaldības finansiālajam atbalstam. Projekta elementus izgatavoja SIA “MK Dizains”. Projektā iztērētā summa- 749,99 eiro. Projekta īstenotājs- biedrība “Ungurmuiža”.

fotogrāfijas autore- I. Jansone

Elīna Serkova,

biedrības “Ungurmuiža”

valdes locekle

Komentāri (0-1/1)

  • manējais
    02.07.2018 18:33
    Re, tomēr Medņi dzīvos! Bez trokšņa un pompozitātes lieta iet uz priekšu. Sveiciens Zinību dienā manai bijušajai skolai, ļoti gribas nolikt ieejas priekšā ziedus...

Atstājiet komentāru