2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Krustpils novada pašvaldības vispārējās izglītības iestādes ar valsts budžeta finansējumu un savu līdzfinansējumu iegādājās jaunu sporta inventāru un aprīkojumu

Krustpils novada pašvaldības vispārējās izglītības iestādes ar valsts budžeta finansējumu un savu līdzfinansējumu iegādājās jaunu sporta inventāru un aprīkojumu

Krustpils novada pašvaldība ir īstenojusi Izglītības un zinātnes ministrijas apstiprināto projektu „Sporta inventāra un aprīkojuma iegāde Krustpils novada izglītības iestādēs” pamatojoties uz projektu konkursa „Sporta inventāra un aprīkojuma iegāde akreditētajās vispārējās un profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādēs” rezultātiem.

Projekta ietvaros sešām Krustpils novada pašvaldības vispārējās izglītības iestādēm – Brāļu Skrindu Atašienes vidusskolai, Mežāres pamatskolai, Krustpils pamatskolai, Sūnu pamatskolai, Variešu sākumskolai un Vīpes pamatskolai ir piegādāts sporta inventārs un aprīkojums. Projekta ietvaros ir iegādāts jauns, ierobežotā apjomā pieejams vai līdz šim vēl nebijis sporta inventārs un aprīkojums: taktīlie diski, vingrošanas nūjas, starta paliktņi, dažāda veida bumbas – pildbumbas, lecambumbas, vingrošanas bumbas - basketbola, volejbola un futbola bumbas, vingrošanas paklāju komplekti, ātruma koordinācijas trepītes, šķēpi, un cits sporta inventārs un aprīkojums. Savukārt ziemas sezonai tika iegādātas slēpes, slēpju zābaki, slēpju stiprinājumi un nūjas.

Jauna sporta inventāra un aprīkojuma iegāde būtiski uzlabo esošo materiālo bāzi sportam Krustpils novada pašvaldības vispārējās izglītības iestādēs. Jauna sporta inventāra un aprīkojuma iegāde dod iespēju apgūt sporta nodarbībās jaunus vingrojumus un dažādās sacensībās un pasākumos attīstīt vispārējo fizisko sagatavotību, tādējādi sekmējot un veicinot skolēnu veselīgu dzīvesveidu.

Projekta kopējā summa EUR 6248,14, tajā skaitā programmas 09.00.00 „Sports” apakšprogrammas 09.04.00 „Sporta būves” finanšu līdzekļi – EUR 3062.50, pašvaldības līdzfinansējums sastada EUR 3185,64.

Informāciju sagatavoja

Attīstības nodaļas projektu koordinatore

Tamāra Latiševa, tālr.27804081

tamara.latiseva@krustpils.lv

Atstājiet komentāru