2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Seminārs LEADER projektu potenciālajiem iesniedzējiem un Latvijas Lauku Eksporta klubu tikšanās Vīpes pagastā

Seminārs LEADER projektu potenciālajiem iesniedzējiem un Latvijas Lauku Eksporta klubu tikšanās Vīpes pagastā

 „Lauku partnerība „Sēlija”” aicina uz semināru LEADER programmas ietvaros - „Produkcijas un pakalpojumu veidi lauku reģionā. To izplatīšanas iespējas.” Seminārs būs vienlaikus arī 5 Lauku Eksporta klubu tikšanās reize.

 Arī novembrī turpinām tradīciju, tādēļ aicinām visus interesentus 25.11. plkst. 11.00 Amatniecības centrā „Māzers” ( Vīpes pagasts, Krustpils novads). Savā pieredzē un ar saistošu informāciju dalīsies lektori:

Līga un Guntis Tarbuni – Interneta veikals kā perspektīvs produkcijas izplatības veids; internetveikala „KLIK KLAK BLOKS” izveidotāji.

Inese Bramane – Amatniecības centra piedāvājums; amatniecības centra „Māzers vadītāja”.

Papildus prezentācijām varēs ielūkoties amatniecības centra telpās un darbības jomāsKā arī uzdot interesējošos jautājumus saistībā ar LEADER programmas finansējumu 2017.gada konkursā.

 Lauku eksporta klubi tiek veidoti, lai papildinātu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras aktivitātes Latvijas reģionos, iedrošinot esošos un topošos uzņēmējus veidot un saglabāt darba vietas uzsākot/turpinot eksportu, tādējādi stabilizējot arī kopienu ekonomiku. Lauku eksporta klubi piedāvās atbalstu, zināšanas un iedrošinājumu potenciālajiem eksportētājiem lauku teritorijās.

 Lauku eksporta klubi sniedz iedrošinājumu potenciālajiem eksportētājiem un sniedz iespēju esošajiem eksportētājiem apzināt un sasniegt jaunus tirgus. Šāds koncepts tiek piedāvāts arī Latvijas lauku kopienām, lai palīdzētu lauku kopienām kļūt ilgtspējīgākām un kopīgi veicinātu Latvijas lauku telpas attīstību.

 Lauku Eksporta klubu tikšanās Ābeļu pagastā noris LEADER programmas ietvaros sadarbībā ar Zemkopības ministriju un Lauku atbalsta dienestu.
 

Atstājiet komentāru