2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Krustpils pamatskola gaida savus nākamos pirmklasniekus un viņu vecākus!

Krustpils pamatskola gaida savus nākamos pirmklasniekus un viņu vecākus!

Krustpils pamatskola ir viena no senākajām skolām Jēkabpilī. 2018.gada novembrī tiks svinēta skolas pastāvēšanas 150. dzimšanas diena. Mēs priecāsimies , ja par sava bērna pirmo skolu izvēlēsieties mūsu skolu.

Skolas pedagogi aktīvi iesaistās dažādos projektos, ilgstoši un veiksmīgi darbojas dabaszinātņu un matemātikas jomā. Veiksmīgi esam startējuši jaunajā projektā-„Kompetenču pieeja mācību saturā”, aprobējot jauno mācību saturu.

Skolā tiek īstenotas trīs mācību programmas- vispārējās pamatizglītības programma un divas skolēniem ar mācīšanās grūtībām un traucējumiem. Darbojas plašs atbalsta personāls. Ir pieejamas logopēdiskās nodarbības vai konsultācijas,skolotāja palīgs, sociālais pedagogs un psihologs.

1.-4.klašu skolēniem ir pagarinātā dienas grupa, otrās klases skolēniem bezmaksas peldēšanas nodarbības. Plaša un daudzveidīga interešu izglītības programma-koris, ansamblis, mazpulki, jaunsargi, ģitāras spēles nodarbības,dejas, dažādi sportisko aktivitāšu pulciņi un mākslīgās kāpšanas siena „džungļu siena” nodarbības. Divas reizes mācību gadā tiek apmaksātas mācību ekskursijas, tiek nodrošināta nokļūšana ar skolas autobusu uz mācībām , ārpusstundu pasākumiem, konkursiem un sacensībām.

Lūk, ko par Krustpils pamatskolu saka vecāki un audzēkņi:

2.klases skolnieces Karolīnas mamma: “Es vēlējos bērnam to labāko - saliedētu un kvalificētu pedagogu kolektīvu, kvalitatīvu mācību procesu. Saprotošu un uz pārmaiņām vērstu skolas vadību.”

4.un 5.klases Lauras un Ritvara mamma: “Te tiek veicināta savstarpēja cieņa, izpratne un atbalsts, kur skolotāji mācās kopā ar bērniem. Klasēs ir neliels skolēnu piepildījums un tiek pieliktas pūles, lai katrs bērns tiktu attiecīgi novērtēts un sniegta individuāla palīdzība. “

9.klases skolniece V. Hartmane saka: “Te var iemācīties dzīvē svarīgas lietas, kā sociālo aktivitāti, sevis pasniegšanu, diplomātiju un uzticēšanos.”

Mēs gaidīsim Jūs ciemos, lai septembrī drošs solis, skolas gaitas uzsākot!

Uz pirmo tikšanos 2017. gada 10. maijā plkst. 17. 30 Jūs gaidīs un sniegs informāciju par skolu 1.klases audzinātāja un citi mācību priekšmetu skolotāji.

1. klases audzinātāja Ilva Robežniece

Sīkāka informācija zvanot pa telefoniem:

skolas lietvede 6523936

direktore mob.t. 29503096

Avots: krustpils.lv

Atstājiet komentāru