2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Ar košu emociju gammu aizvadīti Krustpils novada svētki (FOTO)

Ar košu emociju gammu aizvadīti Krustpils novada svētki (FOTO)

15. jūlijā aizvadīti tika ikgadējie Krustpils novada svētki. Šogad namsaimnieku lomā - Krustpils pagasts.

Visas dienas garumā svētku viesiem tika piedāvāts plašs aktivitāšu klāsts. Pašiem mazākajiem bija iespēja izbaudīt putu diskotēku un izpriecāties dažādās atrakcijās. Īpašu aktivitāti piedāvāja mobilā virvju trase “Turies”, kur ikvienam bija iespēja pārbaudīt savu veiklību pārvietojoties pa metāla konstrukcijām vairāku metru augstumā. Kā arī citas aktivitātes. Visas dienas garumā darbojās arī NVO biedrības, piedāvājot dažādu aktivitāšu klāstu. Svētkos tika piedāvāta iespēja piedalīties foto orientēšanās sacensībās un parādīt to, cik labi pazīstam apkārtējo vidi. Svētku kultūras programma turpinājās pagasta brīvdabas estrādē, kur gan pieaugušo, gan bērnu amatierteātri izspēlēja nelielus skečus.

Svētku otrā daļa tika atklāta ar svinīgu svētku gājienu, kurā piedalījās visi kolektīvi, kas uzstājās svētku noslēguma lielkoncertā “Skroderdienas Spuņģēnos”. Svētku lielkoncerts tika veidots balstoties uz klasiskās lugas tematiku, to pārveidojot mūsdienīgā, šiem svētkiem atbilstošā tematikā. Pēc noslēguma koncerta ikviens apmeklētājs tika aicināts uz “Latvian Blues band” koncertu Krustpils pagasta kultūras namā un nakts gaitā svētkus izdejot brīvdabas estrādē kopā ar grupu “Lauku muzikanti”.

Nākamajā gadā uz Krustpils novada svētkiem tiksimies Variešu pagastā. Paldies arī katram no jums, kas ieradās svētku pasākumos, piedalījās aktivitātēs un atbalstīja!Lai nākamie svētki tik pat krāšņi, sirsnīgi un izdevušies!

Informāciju sagatavoja

Ieva Lapiņa

Krustpils novada pašvaldības

sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru