2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Cīņu par Krustpils novada pašvaldības izpilddirektora amatu turpina divi pretendenti

Cīņu par Krustpils novada pašvaldības izpilddirektora amatu turpina divi pretendenti

No 14 pretendentiem, kas pieteicās Krustpils novada domes izsludinātajam konkursam uz pašvaldības izpilddirektora amatu, izvērtēšanai komitejās tiks virzīti divi, informēja Krustpils novada pašvaldībā. 

Pēc dokumentu izvērtēšanas uz pārrunām tika aicināti seši pretendenti, bet tiesības piedalīties konkursa noslēdzošajā kārtā ieguvuši divi pretendenti. Krustpils novada domes jaunā izpilddirektora apstiprināšana plānota kārtējā domes sēdē augusta vidū.

Izpilddirektoram būs jānodrošina pašvaldības izdoto saistošo noteikumu un citu normatīvo aktu izpilde, jāizdod rīkojumi pašvaldības iestāžu/struktūrvienību vadītājiem, kā arī domes nolikumā noteiktajā kārtībā jāpieņem darbā un jāatbrīvo no darba pašvaldības administrācijas darbinieki. Tāpat izpilddirektoram būs jāiesniedz domei priekšlikumi par pašvaldības iestāžu un pašvaldības kapitālsabiedrību izveidošanu, reorganizēšanu un likvidēšanu, domes noteiktajā kārtībā jārīkojas ar pašvaldības mantu un finanšu resursiem, kā arī jāslēdz saimnieciskie darījumi ar juridiskajām un fiziskajām personām.

Izpilddirektoram arī būs jāorganizē teritorijas attīstības programmas projekta, teritorijas plānojuma projekta un budžeta projekta izstrādāšana, saimnieciskā un gada publiskā pārskata sagatavošanu un realizācija, jānodrošina pašvaldības pasūtījumu izpilde, kā arī jāveic citi pienākumi, kas paredzēti pašvaldības nolikumā un domes lēmumos savas kompetences robežās.

Komentāri (0-4/4)

  • faktiski
    02.07.2018 18:34
    Piebildīšu, ka vislielākā kļūda bija sadalīt bijušos rajonus novados. Izrādās, ka bijušie nomenklatūras darbinieki sadalīja rajonu, un tagad visi sēž un ēd pīrāgus, plus ievilkuši siltos krēslos savus radus, draugus , paziņas un brūtes, un viss viņiem ir vispilnīgākajā kārtībā. Kā tauta aiz loga dzīvo, tas pie kājas! Tā tas ir!
  • faktiski
    02.07.2018 18:34
    Kas būs labāk pēc 20 gadiem? Nekas nebūs labāks. Vēl 3 paaudzes nomainīsies , kamēr visus šo krabju @ūdus izmēzīs. Aiz@irstas ir visas pozīcijas, ieskaitot ārējos un iekšējos parādus. Uzpūsti augsti apmaksāti štati kā nekur citur eiropā. Tie nosūc visu budžetu, ka neatliek saimniekošanai nevienā valsts sektorā. Ceļi vissliktākie visā eiropā, bet nauda uz ceļiem katru gadu tiek ieguldīta milzīga. Kur ir šie saremontētie ceļi? Kāda tiem ir kvalitāte? Vai materiāls ir samērīgs ar summu, kas ir ieguldīts? Nedzēst komentārus! Tā tas ir. Līdz kliņķim tauta ir novesta, puse LV izbraukusi. Dēļ kā? Dēļ veco krabju politikas. Un vēl viņi turpina līst kā tādi @itas! Bet jaunie cilvēki ar mūsdienu izglītību ir SPIESTI izbraukt, jo valstī ir bezdarbs, un krabji arī nepielaidīs jaunos tuvumā.
  • Ggg
    02.07.2018 18:34
    Palaistu vienreiz pie pūlts jauniešus, kuriem ir normāla domāšana, nevis šitos vecos krabjus ar PSRS smadzenēm. Tā nekad nekas nemainīsies.
    Redzēsiet, ka pēc gadiem 20,30, kad PSRS veči būs pensijā un pie pults būs mūsdienu cilvēki, viss būs daudz labāk!!!
  • 02.07.2018 18:34
    Skaisti jau sarakstīts, kas jādara. Bet novada ļaudis nekāda reāla labuma no tā nejūt. Novadā valda bezdarbs, ceļu nav, jaunie izbrauc.

Atstājiet komentāru