2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Par Krustpils novada pašvaldības izpilddirektoru kļuvis Raimonds Spēks

Par Krustpils novada pašvaldības izpilddirektoru kļuvis Raimonds Spēks

Krustpils novada domes izpilddirektora amatā apstiprināts Raimonds Spēks,  informēja Krustpils novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Lapiņa.

Uz vakanto izpilddirektora amatu bija pieteikušies 14 pretendenti, no kuriem uz otro atlases kārtu kvalificējās seši, bet vēlāk savu redzējumu finanšu komitejā sniedza divi. Galvenie kritēriji, izvērtējot kandidātus, bija darba pieredze pašvaldībā un tas, kādas ieceres un redzējums kandidātiem ir par Krustpils novada attīstību.

Pēc pārrunām ar deputātiem, Finanšu komitejā tika nolemts uz domes sēdi virzīt lēmumprojektu par Spēka iecelšanu Krustpils novada pašvaldības izpilddirektora amatā.

Līdz šim Spēks strādāja Pļaviņu novada pašvaldībā, kur pildīja izpilddirektora vietnieka pienākumus.

Darbu Krustpils novada pašvaldībā jaunais izpilddirektors sāks ceturtdien, 24.augustā.

Foto: Krustpils novads

Komentāri (0-5/5)

  • Njaaa
    02.07.2018 18:35
    Jums vienkārši ir paveicies,jo Pļaviņās jau radošus,strādātgribošus cilvēku nevajag, Tā jauniešu centra vadītāja Ināra pie Jums tūlīt būs , Raimonds arī. Pilsētas vadonis tik domā, ka tik politikas kauliņi tiek sabīdīti pareizi.
  • faktiski!
    02.07.2018 18:35
    Tā izskatās, ka spriežot pēc pļaviņām, krustpils novadam pienāks vēl trakāki laiki. Atbēga no grimstoša kuģa abi ar priekšnieci.
  • Ku Kuu
    02.07.2018 18:35
    izbraucam caur Pļaviņām, mēģinām uz bedrēm nepazaudēt protēzes... nebrīnīsimies, ka tagad atkritumus apraks , nevis uz pologonu vedis
  • ha
    02.07.2018 18:35
    nez ko tagad Jēkabpils iestāžu vakances aizpilda Pļaviņu novada domes bijušie darbinieki??????? LADs un Krustpils novads !!!!
  • ups
    02.07.2018 18:35
    uh, spēks nāk. nu paskatīsimies, cik viņam ir spēka. pat ragainis netika galā ar pad laika darbiniekiem - pārvaldniekiem.

Atstājiet komentāru