2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Pagaidām nav zināms, kad darbu sāks Krustpils novada jaunā sabiedrisko attiecību speciāliste

Pagaidām nav zināms, kad darbu sāks Krustpils novada jaunā sabiedrisko attiecību speciāliste

Krustpils novada domē, 21.martā notika pretendentu izvērtēšana konkursā uz sabiedrisko attiecību speciālistes amatu, taču joprojām pašvaldības vadība vēl nenosauc konkursa uzvarētāja vārdu.

Sarunā ar Radio1.lv Krustpils novada priekšsēdētājs Kārlis Pabērzs sacīja, ka konkursa komisija ir izvēlējusies petendenti, kas ieguvusi visvairāk punktu, viņai izteikts piedāvājums sākt darbu pašvaldībā, taču pagaidām atbilde neesot saņemta vai viņa pieņems šo amatu. Kārlis Pabērzs piebilda, ka izvēlētajai pretendentei vēl esot jānokārto attiecības ar pašreizējo darba devēju. Jautāts, kāda būs pašvaldības rīcība, ja konkursā uzvarējusī pretendente atteiks piedāvāto amatu, Kārlis Pabērzs sacīja, tad tikšot uzrunāta nākamā, visvairāk punktus ieguvusī pretendente. Iegūto punktu skaits starp uzvarējošo un pirmo aiz strīpas palikušo pretendenti esot minimāls, abas bijušas gandrīz līdzvērtīgas.

Jau ziņots, ka Krustpils novada pašvaldība bija izsludinājusi konkursu uz sabiedrisko attiecību speciālistes vietu, kas noslēdzās 9.martā. Konkursu izsludināja, jo Ieva Lapiņa, kas iepriekš veica šos pienākumus, uzteica darbu un pieņēma Jēkabpils mēra Raivja Ragaiņa piedāvājumu strādāt pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vietnieces amatā.

Kārlis Pabērzs sacīja, ka izvērtēšanā piedalījās četras pretendentes. Aicinātas bijušas piecas, bet viena ģimenes apstākļu dēļ neesot varējusi ierasties. Savukārt konkursā kopumā bija pieteikušās 11 pretendentes.

Kārlis Pabērzs prognozēja, ka lielāka skaidrība par to, kas būs Krustpils novada jaunā sabiedrisko attiecību speciāliste būs pēc Lieldienām.

Atstājiet komentāru