2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Krustpils novadā darbu sākusi jauna sabiedrisko attiecību speciāliste – Monika Kauranena

Krustpils novadā darbu sākusi jauna sabiedrisko attiecību speciāliste – Monika Kauranena

Krustpils novadā darbu sākusi jauna sabiedrisko attiecību speciāliste Monika Kauranena un sarunā ar Radio1.lv novada izpilddirektors Raimonds Spēks sacīja, ka šodien, 23.aprīlī, ir viņas pirmā darba diena.

Raimonds Spēks skaidroja, ka izvērtējot pretendentus konkursā uz sabiedrisko attiecību speciālista vietu Krustpils novada pašvaldībā, komisija vadījusies pēc vairākiem kritērijiem. Pirmkārt, pretendentēm bija jāsniedz, vadoties no sabiedrisko attiecību speciālista pozīcijām, komentārs par rīcību dažādās kritiskās situācijās. Otrkārt, bijis jāsagatavo un jāiesniedz priekšsēdētāja uzrunas teksts valsts svētkos un, treškārt, sarunā ar konkursantēm tika uzklausītas atbildes uz dažādiem jautājumiem un viņu redzējums par darbu novadā. Visos pārbaudījumos visvairāk punktu ieguvusi Monika Kauranena.

Sarunā ar Radio1.lv Monika Kauranena sacīja, ka pēc studijām un darba pieredzes galvaspilsētā ir atgriezusies Jēkabpilī un bijusi darba meklējumos. Krustpils novada pašvaldības izsludinātais konkurss sabiedrisko attiecību speciālista amatam nācis īsti laikā un bijusi interesanta iespēja izmēģināt kaut ko jaunu, tāpēc pieteikusies.

Monikas Kauranenas līdzšinējā darba pieredze ir korespondente portālā Diena.lv. Savukārt darbs sabiedrisko attiecību jomā viņai ir jauna pieredze un izaugsmes iespēja. Kā pati saka: “Liels izaicinājums.” Pirmie soļi sabiedrisko attiecību speciālistes darbā būšot, iepazīšanās ar veicamo pienākumu loku.

Jau ziņots, ka Krustpils novada domē, 21.martā notika pretendentu izvērtēšana konkursā uz sabiedrisko attiecību speciālistes amatu. Tāpat arī vēstīts, ka Krustpils novada pašvaldība bija izsludinājusi konkursu uz sabiedrisko attiecību speciālistes vietu, kas noslēdzās 9.martā. Konkursu izsludināja, jo Ieva Lapiņa, kas iepriekš veica šos pienākumus, uzteica darbu un pieņēma Jēkabpils mēra Raivja Ragaiņa piedāvājumu strādāt pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vietnieces amatā.

Krustpils novada pašvaldības priekšsēdētājs Kārlis Pabērzs iepriekš Radio1.lv sacīja, ka izvērtēšanā piedalījās četras pretendentes. Aicinātas bijušas piecas, bet viena ģimenes apstākļu dēļ neesot varējusi ierasties. Savukārt konkursā kopumā bija pieteikušās 11 pretendentes.

Foto: no privāta arhīva

Komentāri (0-4/4)

  • zem sēru bērza
    02.07.2018 18:36
    Cik zinu, to avīželi nes uzreiz pa taisno uz tualeti vai iekurina krāsni, jo tur nav ko lasīt. Novadā nekādi darbi par budžeta naudu nenotiek, kur tiek grūsta nauda , par to arī ne vārda. Vai par 9 gadiem dzīves kvalitāte novada iedzīvotājiem ir uzlabota? Kaut kā nav redzams.Jā, pašiem kunģiem un dāmām gan dzīve iet uz augšu.
  • !
    02.07.2018 18:36
    Varēja jau pieņemt Ievu Gādmani, sirsnīgs cilvēks!
  • Dana
    02.07.2018 18:36
    Nedomāju ka arī šī speciāliste tur ilgi noturēsies-aizdomīgi bieži viņas tur Krustpils novadā mainās.Manuprāt, cilvēks vēl īsti nav sapratis šī darba būtįbu.
  • ah haah ha
    02.07.2018 18:36
    Nu te nu gan nekāda profesionālisma izaugsme nebūs. Varēs turpināt visu iepriekšējo iesākto- dziedāt slavas dziesmas par novadu un likt raksteļus par traļi vaļi. Viss viņas darbs. Jā, un vēl kādu citātu no saistošajiem noteikumiem.

Atstājiet komentāru