2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Notiks Aknīstes novada svētki "Laime ir ligzdā"

Notiks Aknīstes novada svētki "Laime ir ligzdā"

Nākamnedēļ, 10.jūlijā un 11.jūlijā, Aknīstē, Gārsenē un Asarē norisināsies novada svētku "Laime ir ligzdā" pasākumi,  informē Aknīstes novada pašvaldība.

 

Piektdien, 10.jūlijā, plkst.20 Aknīstes estrādē būs skatāma Gārsenes amatierteātra izrāde (Māris Mikulāns) "Muļķis". Šajā pat laikā Gārsenē pie pils tiks izrādīta Asares amatierteātra izrāde (Aivars Banka) "Meitiņa", bet Asares parkā - Aknīstes amatierteātra izrāde (Vigita Pumpure) "Tobiass ir miris, lai dzīvo Tobiass!".

 

Sestdien, 11.jūlijā, plkst.7 Aknīstē pie degvielas uzpildes stacijas "Astarte" startēs veselības skrējiens "Labrīt, Aknīste". Stundu vēlāk svētku dalībnieki, ņemot līdzi ziedus, meijas un balonus, aicināti pulcēties pie Aknīstes novada domes pilsētas rotāšanai.

 

Priekšpusdienā plkst.10 Gārsenes pagasta Kraujās svētkus ieskandinās Ādažu vīru ansamblis un Ādažu senioru deju kolektīvs. Šajā pat laikā pie Aknīstes vidusskolas paredzēts starts velobraucienam bērniem. Plkst.11 Sēļu parkā sāksies lielformāta spēles: "Domino", "Puzle", "Atmiņas spēle" un "Pop-up". Šajā pat laikā estrādē norisināsies spēkavīru šovs ar Agri Kazeļņiku un "Mazā stiprinieka piedzīvojumi", bet plkst.11.30 plānots starts velobraucienam pieaugušajiem.

 

Pēcpusdienā plkst.13 Aknīstes novadpētniecības muzejā sāksies izzinošs pasākums "Ciemos pie bitēm", bet plkst.15.15 - svētku gājiens, kas no domes virzīsies līdz estrādei, kur izskanēs svētku koncerts "Laime ir ligzdā", svētku dalībniekus uzrunās Aknīstes novada domes priekšsēdētāja Vija Dzene un notiks grupas "Menuets" dižkoncerts. Noslēgsies novada svētki ar zaļumballi kopā ar grupu "Tērvete".

 

Gārsenē plkst.7 notiks nūjošanas pasākums "Labrīt, Gārsene", bet stundu vēlāk novada svētku dalībnieki, līdzi ņemot ziedus un meijas, pulcēsies pie kultūras nama pagasta rotāšanai. Līdzīgi pasākumi šajā pat laikā notiks arī Asarē.

Komentāri (0-1/1)

  • Kristaps
    07.07.2023 21:49
    Cik cena un vai vakara

Atstājiet komentāru