2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Aknīstes novada pašvaldība aicina darbā Gārsenes pils pārvaldnieku

Aknīstes novada pašvaldība aicina darbā Gārsenes pils pārvaldnieku

Aknīstes novada dome izsludinājusi pieteikšanos Gārsenes pils pārvaldnieka amatam,  informē Aknīstes novada pašvaldība.

 

Pils pārvaldniekam vajadzēs izstrādāt un vadīt Gārsenes pils vidēja termiņa attīstības stratēģiju, nodrošināt struktūrvienības darbam piešķirto budžeta līdzekļu lietderīgu izlietojumu, kā arī jāizstrādā ar Gārsenes pils attīstību saistīti projekti, jāpiedalās ar tiem Latvijas un ES struktūrfondu projektu konkursos un atbalsta gadījumā jānodrošina to realizācija.

 

Tāpat būs jāvada un jāorganizē bērnu un jauniešu nometnes, Gārsenes dabas taku uzturēšana un labiekārtošana, jāpiedalās tūrisma izstādēs, jāīsteno Gārsenes pils reklāmas un mārketinga pasākumi, jāsadarbojas ar Aknīstes novada kultūras, tūrisma izglītības un citām iestādēm.

 

Gārsenes pils pārvaldnieka amata pretendentam jābūt vismaz vidējai izglītībai, pils attīstības vīzijai, organizatoriskajām un komunikācijas prasmēm, precīzam, ar augstu atbildības sajūtu, atbilstošām valsts valodas zināšanām, svešvalodu zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību. Pretendentam vēlama pieredze arī projektu izstrādē un vadīšanā, kā arī B kategorijas autovadītāja apliecība.

 

CV un pieteikuma vēstule pretendentiem ir jāiesniedz līdz 23.novembrim Aknīstes novada pašvaldībā personīgi vai jāatsūta pa pastu.

Komentāri (0-5/5)

  • izsmiekls
    02.07.2018 18:28
    ES projekti, mārketings, svešvalodu prasmes un vēl nezin kas,un... vismaz vidējā izglītība:D Vai jūs, prasību sastādītāji ar galvu draudzējaties?:D
  • Jenots
    02.07.2018 18:28
    a kur pie prasībām maģistra grāds psiholoģijā un doktorāts medicīnā????
  • Oho
    02.07.2018 18:28
    Tas viss paredzēts vienam cilvēkam???
  • Es
    02.07.2018 18:28
    Domāju, ja trīs augstākās izglītības, tad minimālā. Ja 4, tad plus 10eur... Tā tak Latvija - bez izglītības tikai deputāti un ministri...
  • Ilze Runce
    02.07.2018 18:28
    Labdien! Jūs aizmirsāt pateikt, cik liela alga...

Atstājiet komentāru