2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Kokneses baseins gatavs uzņemt Jēkabpils sporta skolas peldētājus

Kokneses baseins gatavs uzņemt Jēkabpils sporta skolas peldētājus

Kokneses sporta centrs ir gatavs uzņemt Jēkabpils sporta skolas peldētājus pēc Salas peldbaseina slēgšanas, bet apmeklēšanas apjomi un izmaksas vēl ir saskaņošanas procesā, informēja Kokneses Sporta centra direktors Dāvis Kalniņš.
 
Viņš skaidroja, ka ir bijušas sarunas starp Kokneses sporta centru un Jēkabpils peldēšanas treneri Jolantu Gruguli par to, ka treniņgrupas no Jēkabpils brauks uz Koknesi, bet puses vēl nav vienojušās par laikiem un grupu apmēriem, jo trenere pagaidām vēl nevarēja nosaukt precīzus skaitļus.
 
Taču kopumā Kokneses Sporta centra peldbaseins ir gatavs uzņemt citas treniņgrupas, protams, iepriekš saskaņojot nodarbību laikus, pauda Kalniņš.
 
Viņš informēja, ka par izmaksām vai ienākumiem pagaidām nevarot spriest, jo īpaša vienošanās nav noslēgta un nav zināms precīzs gaidāmo apmeklētāju skaits.
 
"Ir tikai mutiska vienošanās par to, ka jēkabpiliešu treniņgrupas trenēsies kādu laiku Koknesē pie treneres Grugules. Par ienākumiem šobrīd nekādu versiju nav, jo nav zināms gaidāmo apmeklētāju skaits. Pirms reālajiem apmeklēšanas apjomiem Salas peldbaseina nestrādāšanas laikā, ienākumu aplēsi nevaram veikt," skaidroja Kokneses Sporta centra direktors.
 
Kā ziņots, pirms nedēļas Jēkabpils pilsētas dome pieņēmusi lēmumu slēgt Salas peldbaseinu un likvidēt to kā Jēkabpils Sporta centra struktūrvienību, informēja Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.
 
Baseins tiek slēgts, pamatojoties uz AS "Komunālprojekts" būvinženieru veiktās peldbaseina ēkas Salā būvkonstrukciju atkārtotas tehniskās apsekošanas rezultātiem, kuros konstatēts, ka daļa ēkas būvkonstrukciju ir neapmierinošā tehniskā stāvoklī.
 
Patlaban Jēkabpilī top jauns baseins, kura atklāšana plānota jau oktobrī. Tā kā jaunais baseins piederēs privātpersonai, pašvaldība šo pakalpojumu plāno pirkt, ziņots Jēkabpils pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.
 
Starplaikā starp Salas peldbaseina slēgšanu un jaunā atklāšanu Jēkabpils Sporta skolas peldētāji treniņiem izmantos Kokneses peldbaseinu.
 
 Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Komentāri (0-1/1)

  • Swarka
    02.07.2018 18:20
    Kamēr vēl ledus nav, varēja šie daugavā papluņčāties :D

Atstājiet komentāru