2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Kokneses dome izvērtēs bērnudārza rīcību, atsakoties uzņemt galvas operāciju pārcietušo meitenīti

Kokneses dome izvērtēs bērnudārza rīcību, atsakoties uzņemt galvas operāciju pārcietušo meitenīti

Kokneses novada dome šodien izvērtē Kokneses pirmsskolas izglītības iestādes (PII) "Gundega" vadības rīcību, pēc iepazīšanās apmeklējumiem atsakot bērnudārzu daudzkārt operētai meitenītei.
 
 
Kokneses novada pašvaldības sabiedrisko attiecību vadītāja Anita Šmite informēja, ka Kokneses novada pašvaldība ir saņēmusi Izglītības kvalitātes valsts dienesta (IKVD) un citu institūciju atzinumus, un ar tiem līdz sēdei iepazinās deputāti.
 
 
Kā ziņots, bērnudārza "Gundega" vietā meitenīte tagad apmeklē Kokneses internātpamatskolas-attīstības centra pirmsskolas grupu "Bitīte".
 
 
Kokneses PII "Gundega" apmeklēšana izrādījās neveiksmīga ideja, un bērns šī bērnudārza profilam nav atbilstošs, tāpēc patlaban meitene apmeklē Kokneses internātpamatskolas-attīstības centra pirmsskolas grupu "Bitīte", bet bērnudārza vadītājas atbildība vēl tiekot noskaidrota, iepriekš informēja Kokneses novada pašvaldības izglītības darba speciāliste Lauma Āre.
 
 
Vēl Koknese novada dome šodien plāno lemt par skolas formas tērpiem novada izglītības iestādēs, apstiprināt pašvaldības gada pārskatu, lemt par Kokneses novada ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2013.-2037.gadam un Kokneses novada attīstības programmas 2013.-2019.gadam īstenošanu 2013.gadā, kā arī skatīt citus pašvaldības jautājumus.
 
Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Atstājiet komentāru