2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Kokneses Mūzikas skolas audzēkņu koncerts - baudījums dvēselei

Kokneses Mūzikas skolas audzēkņu koncerts - baudījums dvēselei

Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, 1. jūnijā, Kokneses kultūras namā uz gada noslēguma koncertu aicināja Kokneses Mūzikas skola. Šis koncerts bija īsts mākslas baudījums dvēselei ikvienam koncerta apmeklētājam.
Skanīgi un izteiksmīgi priekšnesumi skatītāju uzmanību piesaistīja viens pēc otra. Jaunie mūziķi klausītājus priecēja no nopatnajiem klasiķu skaņdarbiem līdz jautrai tautas mūzikai. Šis koncerts bija pierādījums gada laikā cītīgi paveiktajam darbam, par ko mākslinieki saņēma bagātīgus aplausus.

Koncertā skanēja gan dziesmas, ko izpildīja kora klases audzēkņi un mūzikas skolas koris, gan skaņdarbi dažādu mūzikas instrumentu - vijoles, flautas, saksofona, trombona, klavieru un akordeonu izpildījumā. Audzēkņu sniegumā bija solo priekšnesumi, dueti un ansambļi. Nobeigumā skatītājus priecēja un lielāko sajūsmu raisīja viens no mūzikas skolas lepnumiem - kamerorķestris (vadītāja Iveta Bērziņa).

Pasākuma noslēgumā Kokneses Mūzikas skolas skolēniem un pedagogiem tika pasniegti skolas Atzinības raksti. Pateicības par atbalstu skolai saņēma arī tehniskais personāls un vecāki.

Avots: koknese.lv

Atstājiet komentāru