2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Tikšanās ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārstāvjiem (FOTO)

Tikšanās ar Latvijas Lauksaimniecības universitātes pārstāvjiem (FOTO)

4.augustā Kokneses novada domē un Likteņdārzā viesojās Latvijas Lauksaimniecības universitātes Lauku Inženieru fakultātes dekāne Daiga Zigmunde, Ainavu arhitektūras un plānošanas studiju programmas direktore Natālijai Ņitavska un apmaiņas studenti no dažādām valstīm (Uzbekistāna, Ķīna, Zviedrija ).

Tikšanās mērķis bija pārrunāt plānotās projektu idejas, pašvaldības redzējumu Daugavas apsaimniekošanā un projektu attīstībā, kā arī vienoties par turpmāku sadarbību projektu izstrādē. Ar LLU pārstāvjiem un studentiem tikās Kokneses novada domes priekšsēdētājs Dainis Vingris, izpilddirektors Ilmārs Klaužs, izglītības darba speciāliste Lauma Āre, Kokneses tūrisma informācijas centra darbinieces un attīstības nodaļas projektu vadītāja Marta Vīle-Bērziņa. Apmaiņas studenti bija patīkami pārsteigti un ieinteresēti par dažādo projektu iespējām, pozitīvi novērtēja inovatīvo risinājumu Likteņdārza izveidē.

Nākotnē plānots piesaistīt Lauku Inženieru fakultātes studentus, lai diplomprojektu ietvaros viņi varētu veidot dažādu problēmu racionālus un pamatotus risinājumus, izstrādājot infrastruktūras, tūrisma attīstības un apkārtējās vides labiekārtošanas projektus.

Attīstības nodaļa:

Marta Vīle-Bērziņa

Atstājiet komentāru