2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Līvānu novada pašvaldības speciālisti piedalās projekta „3rd STEP” aktivitātēs

Līvānu novada pašvaldības speciālisti piedalās projekta „3rd STEP” aktivitātēs

Līvānu novada pašvaldības speciālisti piedalījušies vairākās Latvijas – Lietuvas – Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas projekta „Trešais solis Eiroreģiona „Ezeru zeme” stratēģijai – kopīga nākotnes plānošana ilgtspējīgai sociālajai un ekonomiskajai attīstībai Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pierobežas teritorijās”/ „3rd STEP” (LLB-1-083)  aktivitātēs.

2013. gada 26.-27.jūlijā Baltkrievijas pilsētā Glubokoje norisinājās Investīciju forums, kurā pulcējās dažādu nozaru uzņēmēji un investori, veidojot kontaktus, meklējot sadarbības partnerus un investīciju iespējas. Foruma dalībnieki, tajā skaitā Līvānu novada pašvaldība, prezentēja savu novadu kā pievilcīgu vietu investīcijām, uzsverot galvenās uzņēmējdarbības priekšrocības, dzīves un darba vides sakārtotību, kā arī novadu kā tūrisma galamērķi. Foruma gaitā tika sniegta informācija arī individuāliem interesentiem par uzņēmējdarbības iespējām Latvijā un Līvānu novadā.

Vides forums- Projekta ietvaros Līvānu novada pašvaldības darbinieki 2013.gada 19.-20.septembrī piedalījās Vides forumā („Green step”) Lietuvas pilsētā Švenčionis. Vides foruma laikā Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas eksperti dalījās pieredzē par mūsdienu vides problēmām un to risinājumiem.

Vides foruma dalībniekiem bija iespēja izteikt savu viedokli un piedalīties diskusijās. Pasākuma laikā tika izvirzītas galvenās vides problēmas pierobežu reģionos, kā arī bija iespēja piedalīties sēņošanas maratonā, kas veicina „zaļo” dzīvesveidu.

Avots: livani.lv

Atstājiet komentāru