2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Līvānos izvietots jauns bankomāts

Līvānos izvietots jauns bankomāts

Banka "Citadele" izvietojusi jaunu bankomātu Līvānos pie veikala "Maxima" Rīgas ielā 37a. Patlaban "Citadelei" ir trešais plašākais bankomātu tīkls Latvijā ar 166 bankomātiem.
 
 
Līdz ar jauno bankomātu Līvānos tagad ir trīs "Citadeles" bankomāti, kas atrodas pie veikala "Maxima" Rīgas ielā 37a, pie bankas klientu apkalpošanas centra Rīgas ielā 112, kā arī naudas iemaksas/izmaksas bankomāts veikalā "Maxima" Domes ielā 4a.
 
 
Jaunais bankomāts Līvānos iekārtots tajā pilsētas daļā, kur līdz šim neviens bankomāts nebija pieejams, un līdz tuvākajam bankomātam bija tālu jāiet, paziņojumā medijiem informē bankas "Citadele" Līvānu klientu apkalpošanas centra vadītājs Normunds Liepnieks.
 
 
Rīgā līdz ar jaunu bankomātu izvietošanu tirdzniecības centros "Citadelei" kopā ir 91 bankomāts, no kuriem 18 bankomātos ir iespēja arī naudu iemaksāt.
 
 
"Citadeles" iemaksas/izmaksas bankomātos "Citadeles" klientiem ir iespēja iemaksāt skaidru naudu savā kontā bez komisijas maksas. "Citadeles" bankomātos klientiem ir iespēja veikt arī rēķinu apmaksu bez komisijas maksas.
 
 
Ar bankas "Citadele" maksājumu kartēm klienti skaidru naudu bez komisijas maksas var izņemt gan no "Citadeles" bankomātiem, gan "Nordea" bankas bankomātiem visā Latvijā, kā arī tirdzniecības vietās, izmantojot Naudas izmaksas pakalpojumus. Klienti ar "Citadeles" norēķinu karti "MasterCard" un "Citadeles" "Win-win MasterCard" karti skaidru naudu reizi mēnesī bez komisijas maksas var izņemt jebkuras citas bankas bankomātos.
 
Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Atstājiet komentāru