2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Līvānus apmeklēs Valsts prezidents Andris Bērziņš

Līvānus apmeklēs Valsts prezidents Andris Bērziņš

Ceturtdien, 2014.gada 17.jūlijā Līvānus darba vizītē apmeklēs Valsts prezidents Andris Bērziņš.
 

Vizītes sākumā Valsts prezidents Andris Bērziņš noliks ziedus pie Līvānu atbrīvošanas pieminekļa.
 
Pēc tam valsts vadītājs apmeklēs augsto tehnoloģiju uzņēmumu SIA „Z-Light", kas darbojas optisko šķiedras ražošanas jomā. Uzņēmums dibināts 2004.gadā un desmit gadu laikā tas izaudzis par pasaules līmeņa kompāniju ar 100% vietējo kapitālu, kurā strādā ap 100 darbinieku, ražojot šķiedras optikas produkciju ar augstu pievienot vērtību un eksportējot to uz visiem pasaules kontinentiem, izņemot Āfriku. 70% no ASV veiktajām lāzeroperācijām uroloģijas jomā tiek izmantotas tieši Līvānos ražotās optiskās šķiedras medicīnas iekārtas. Uzņēmumā SIA „Z-Light" prezidents A.Bērziņš iepazīsies ar ražošanas procesu un tiksies ar uzņēmuma vadošajiem speciālistiem.
 

Pēcpusdienā prezidents A.Bērziņš apmeklēs šogad Līvānos atklāto multifunkcionālo jaunatnes iniciatīvu centru „Kvartāls", Lāčplēša ielā 28, Līvānos. Te paredzēts stundu gara tikšanās ar Līvānu novada iedzīvotājiem, kuriem būs iespēja klātienē uzdot jautājumus Valsts prezidentam. Iedzīvotājus uz tikšanos ar prezidentu A.Bērziņu aicinām plkst. 14.00 „Kvartāls" 2.stāva zālē, Lāčplēša ielā 28, Līvānos.
 

Vizītes noslēgumā plkst. 15.00 Andrim Bērziņam plānota diskusija ar Līvānu novada domes deputātiem, uzņēmējiem un NVO vadītājiem, Līvānu stikla muzeja un Latgales mākslas un amatniecības centra apskate, kur prezidents Andris Bērziņš parakstīsies uz īpaši gatavota māla trauka.

Atstājiet komentāru