2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Kopā ar Cūkmenu stādīs liepas

Kopā ar Cūkmenu stādīs liepas

Līvānu novadā piektdien, 18. jūlijā plkst. 16.00 notiks liepu stādīšana Līvānu pilsētas galvenās ielas malās (Rīgas ielas malās, kas vienlaikus ir arī tranzītsatiksmes maģistrāle (virzienā Rīga - Daugavpils - Krievija)).
 
Lai nodrošinātu Meža dienu 2014 pasākumu norisi visos Latvijas reģionos, veicinātu veselīgu dzīvesveidu, izglītojot par meža nozari, kā arī parādot interesanto Latvijā dažādajā Eiropā, Līvānu novada dome iesaistījusies Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) projektā „Interesantais pašvaldībā daudzveidīgajā Latvijā un Eiropā".
Projekta moto: „Kopā nākotnes mežam!"
 
Latvijas pašvaldības Meža dienās 2014 turpinās aizsākto tradīciju - padarīt Latviju krāšņāku ar koku stādījumiem, pilnveidojot atpūtas vietas, kā arī radīt jaunas aktīva dzīvesveida veicinošas mazās arhitektūras formas, radoši un pārdomāti izmantojot koku kā būvmateriālu.
 
Projektu visas pašvaldības realizē laikā no 2014.gada 26.maija līdz 15.septembrim.
 
Šī pasākuma ietvaros notiks vēl daudz dažādas izglītojošas aktivitātes. Bērniem būs iespēja iepazīties ar Cūkmenu, kas organizēs izzinošas un jautras atrakcijas, spēles, stafetes. Aicinām ģimenes un bērnus uz izglītojošu un jauku emociju piepildītu pasākumu!
 
Līvānu novada dome
Foto: Vietas.lv

Atstājiet komentāru