2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Līvānu novada vārds izskanējis „Balttour 2015” (FOTO)

Līvānu novada vārds izskanējis „Balttour 2015” (FOTO)

No šī gada 6. līdz 8. februārim Rīgā, starptautiskajā izstāžu zālē Ķīpsala, norisinājās 22. starptautiskā tūrisma izstāde – gadatirgus „Balttour 2015".
 
Tuvojoties tūrisma sezonai, kā jau ierasts februāra sākumā tūrisma speciālisti, kā arī ceļot gribētāji satiekas Rīgā, starptautiskajā tūrisma izstādē – gadatirgū „Balttour 2015".

Latgales reģiona attīstības aģentūras kopīgi veidotajā Latgales stendā Līvānu novadu prezentēja Latgales mākslas un amatniecības centra kultūras tūrisma organizatore Inita Paegle un Līvānu novada tūrisma organizatore Astērija Vucēna.

Līvānu novada speciālisti trīs dienu garumā izstādes apmeklētājiem, kā arī potenciālajiem sadarbības partneriem prezentēja jauno Līvānu novada informatīvo materiālu, stāstīja par Latgales mākslas un amatniecības centru, Līvānu stikla muzeju un citiem apskates objektiem, naktsmītnēm, tradīcijām un pasākumiem Līvānu pilsētā un novadā. Tāpat aktīvās atpūtas cienītājiem tika prezentētas iespējas, ko piedāvā mūsu novads, tai skaitā, Multifunkcionālo Jauniešu centru „Kvartāls" ar visapkārt esošajiem sporta laukumiem, kā arī jaunizveidoto veikparku, kas iekārtots Līvānos, Dubnas upes krastā.

Jaunā tūrisma sezona tuvojas, cerams, ka piedalīšanās tūrisma izstādē – gadatirgū būs norisinājusies produktīvi, piesaistot jaunus tūristus Līvānu pilsētai, novadam un Latgales reģionam kopumā.
 
Pielikumā publicitātes foto:
Latgales reģiona attīstības aģentūras kopīgi veidotais Latgales stends;
Līvānu novadu prezentē Līvānu novada tūrisma organizatore Astērija Vucēna (no kreisās) un Latgales mākslas un amatniecības centra kultūras tūrisma organizatore Inita Paegle (no labās)

Inita Paegle,
LMAC kultūras tūrisma organizatore
 
livbaltt

Atstājiet komentāru