2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Izveidota atpūtas vieta Dubnas upes krastā

Izveidota atpūtas vieta Dubnas upes krastā

Iniciatīvas grupa „Atpūtnieki”, piedaloties Līvānu novada domes Mazo grantu projektu konkursā, ir realizējusi projektu „Atpūtas vieta „Alejas”.

Projekta mērķis bija izveidot atpūtas vietu Dubnas upes krastā blakus Līvānu pilsētas stadionam, iekopjot jaunu “stūrīti”, tādējādi uzlabojot apkārtējo vidi, lai tā kļūtu interesantāka un patīkamāka pilsētas stadiona apmeklētājiem, Līvānu pilsētā dzīvojošajiem bērniem, jauniešiem, vecākiem un ciemiņiem. Atpūtas vietā ir ierīkota ugunskura vieta, tādējādi ir rasta iespēja rīkot lielākus un mazākus pasākumus dažādām mērķauditorijām, izveidota lieliska vieta dažādu gadskārtu svētku svinēšanai.

Projekta realizēšanā piedalījās Jūlijs Stikuts, Edgars Menkovskis, Maija Kulakova, Vladimirs Poļakovs, Mārīte Vilcāne, Ilmārs Visockis, Jānis Važņevičs, Vjačeslavs Korotkins, Jānis Magdaļenoks.

Piešķirtais finansējums tika izmantots, lai iegādātos nepieciešamos pamatmateriālus atpūtas vietas izveidei, tai skaitā pārģērbšanās kabīni, galdiņu, soliņus un atkritumu urnu – tas ir redzamais materiālais guvums. Tomēr galvenais guvums ir attiecību stiprināšana iedzīvotāju starpā, prasme sadarboties un kopīgiem spēkiem sasniegt kopienai svarīgus un aktuālus mērķus.

Atpūtas vieta ir pieejama ikvienam - kā lielam tā mazam interesentam. Līvānu pilsētai tas ir ieguvums, jo radīta ne tikai ir sakopta vide, bet arī vieta, kur atpūsties sportistiem un apkārtējiem iedzīvotājiem.
Iniciatīvas grupa ir pateicīga SIA „Līvānu kūdras fabrikai” un SIA „Līvānu dzīvokļu un komunālajai saimniecībai” par aktīvu līdzdalību.
Aicinu iedzīvotājus būt saudzīgiem un pēc sevis atstāt sakoptu atpūtas vietu!

Avots: www.salasnovads.lv

Atstājiet komentāru