2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Notiks Līvānu pilsētas svētki "Mēs maza cilts. Mēs būsim lieli tik, cik mūsu griba" (PAPILDINĀTA AR PROGRAMMU)

Notiks Līvānu pilsētas svētki "Mēs maza cilts. Mēs būsim lieli tik, cik mūsu griba" (PAPILDINĀTA AR PROGRAMMU)

Nākamnedēļ, no 16.jūlija līdz 18.jūlijam, norisināsies Līvānu pilsētas svētki, kuru moto šogad: "Mēs maza cilts. Mēs būsim lieli tik, cik mūsu griba",  informē Līvānu novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību un ārējo sakaru nodaļa.

 

Ceturtdien, 16.jūlijā, Līvānu novada Kultūras centrā pilsētas svētkus ievadīs vakara ekumeniskais dievkalpojums, kam sekos zvanu ansambļa "Primus" koncerts.

 

Piektdien, 17.jūlijā, Jēkaba Graubiņa Līvānu Mūzikas un mākslas skolas dārzā īpašā noskaņā norisināsies mūzikas, mākslas un dzejas performance - dzejas lasījumi klasiskās mūzikas pavadījumā, kā arī būs aplūkojama mākslas nodaļas audzēkņu darbu izstāde. Pēcpusdienā un vakarā visi svētku pasākumi norisināsies Līvānu novada kultūras centrā un skolu stadionā: asu izjūtu cienītājus gaidīs kosmiskais orbitrons, bet mākslas un mūzikas cienītāji varēs baudīt muzikālu iestudējumu, māksliniecisko kolektīvu priekšnesumus, grupas "Dzelzs vilks" koncertu, skatīties vecās, labās latviešu kinofilmas un dejot ballē kopā ar grupu "Straume".

 

Sestdien, 18.jūlijā, svētku pasākumi norisināsies visas dienas garumā - notiks sporta svētki, darbosies uzņēmēju un mājražotāju tirgus, notiks iespaidīgais veloakrobātikas šovs "Greentrials Bike Tour 2015", Latvijas karaokes čempionāta Līvānu posms, "Labdarības bumbu rallijs 2015", darbosies radošās darbnīcas un atrakcijas visu vecumu bērniem, kā arī būs atvērts Līvānu stikla muzejs.

 

Galvenajā pilsētas svētku dienā Līvānu novada dome pasniegs augstāko novada apbalvojumu "Līvānu Goda pilsonis 2015", kas šogad piešķirts Venerandai Caunei - par nozīmīgu ieguldījumu pensionāru interešu aizstāvībā, senioru sadarbības tīkla, mūžizglītības un aktīva dzīvesveida popularizēšanā, par ieguldījumu pašvaldības darbā, senioru organizāciju izveidē un saliedēšanā Līvānu novadā un Latvijā, kā arī par ilggadēju sabiedrisko aktivitāti.

 

Līvānu pilsētas svētku vakara programmā paredzēta grupu "Jumprava", "Musiqq", "Marhils un draugi" (Uldis Marhilevičs, Aija Andrejeva un Ivo Fomins) uzstāšanās, kam plkst.24 sekos svētku uguņošana un balle līdz rītausmai kopā ar "MC orķestri". Ieeja uz visiem svētku pasākumiem - bez maksas.

 

Ar Līvānu novada svētku programmu var iepazīties, uzklikšķinot uz fotoattēla:

 

livani22

Komentāri (0-2/2)

  • Guest
    02.07.2018 18:23
    Jā, Jēkabpils svētku programma kaut kur ir apskatāma?
  • ūpis
    02.07.2018 18:23
    Lūk - kārtīga pilsētas svētku programma! Visiem vecumiem un gaumēm! Cerēsim, ka Jēkabpils, kas ir LLPA biedrs neatpaliks kreatīvismā no Līvāniem!

Atstājiet komentāru