2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Līvānu pašvaldība brīdina par iespējamiem krāpniekiem, kas uzdodas par ūdens kvalitātes pārbaudītājiem

Līvānu pašvaldība brīdina par iespējamiem krāpniekiem, kas uzdodas par ūdens kvalitātes pārbaudītājiem

Līvānos, iespējams, uzdarbojas krāpnieki, kas uzdodas par ūdens kvalitātes pārbaudītājiem, tāpēc iedzīvotāji tiek aicināti būt modri un uzmanīgi,  informē Līvānu novada pašvaldība.

 

Vairāki Līvānu iedzīvotāji pa tālruni ir saņēmuši informāciju par to, ka viņu dzīvokļos plānots veikt dzeramā ūdens kvalitātes pārbaudi. Pašvaldība vērš iedzīvotāju uzmanību, ka ne Līvānu novada dome, ne SIA "Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība" ūdens kvalitātes pārbaudi dzīvokļos nav plānojusi, tādēļ pastāv iespēja, ka iedzīvotāji var kļūt par krāpnieciskas darbības upuriem.

 

Lai izvairītos no nepatikšanām, iedzīvotāji aicināti būt vērīgi un neielaist savos dzīvokļos nepazīstamas personas, nenoskaidrojot viņu identitāti.

Komentāri (0-2/2)

  • zinātāja
    02.07.2018 18:28
    Jābūt muļķim,lai kaut kam tādam piekristu.Kad man zvanīja,pat zināja manu vārdu,nez no kurienes dabūja tādu informāciju,Un kad es izbrīnīti pārjautāju ko pārbaudīs,tad atslēdzās.
  • Zinātājs
    02.07.2018 18:28
    Tie ir it kā izplatītāji - piedāvā ūdens filtrus cenā ap 1000 eiro. Zvana viens, bet pie klienta ierodas cits. Turklāt ir interesanti nosacījumi - mājās jābūt vienam, jāsagatavo divas glāzes ar ūdeni(vārīts un nevārīts), ar satrauktu klientu nevēlas runāt. Līgumu slēdzot firma piedāvā preci viena, bet piegādi veicot cita.
    Pie šādiem nosacījumiem iesaku padomāt, pirms uzsāk sarunas ar tādiem.

Atstājiet komentāru