2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Līvānu novada NVO gada pasākums

Līvānu novada NVO gada pasākums

Piektdien, 13. novembrī plkst.10.00 Līvānos biedrībā „Baltā māja” Līvānu novada NVO gada pasākuma ietvaros notiks informatīvs pasākums Līvānu novada NVO, kuru vadīs Māris Antonevičs, laikraksta “Latvijas Avīze” politikas nodaļas vadītājs. Plkst. 14.00 paredzēta biedrības “Baltā māja” Informatīvā pārskata par biedrības 18 darbības gados paveikto prezentācijas pasākums. Plkst. 16.00 notiks psiholoģes, “Mārtiņa Fonda” vadītājas Elitas Keišas vadītais informatīvais pasākums, lai palīdzētu NVO darbiniekiem un brīvprātīgajiem atraisīt un mobilizēt savus iekšējos enerģijas un prieka resursus.

Pasākums notiks biedrības „Baltā māja” ieviestā projekta „Atbalsts biedrības „Baltā māja” darbībai līdzdalības demokrātijas stiprināšanai Latgales reģionā” (projekta līguma numurs: 2012.EEZ/DAP/MAC/152) ietvaros. Projekts atbalstīts Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta 2009.-2014.gada perioda programmas „NVO fonds” apakšprogrammā „Nevalstisko organizāciju darbības atbalsta programma”.

Biedrība ievieš projektu kopš 2013. gada jūlija un tā ietvaros līdz 2015. gada beigām ne vien tiek nodrošināts atbalsts organizācijas ikdienas darbībai, bet arī tiek īstenoti dažādi informatīvi un tematiski pasākumi.

Apmeklējot Māra Antoneviča informatīvo pasākumu, apmeklētājiem būs iespēja iesaistīties diskusijā un uzzināt vairāk par partiju un politiķu tēlu Latvijā, preses lomu, kā arī par šobrīd aktuālo tēmu –Krievijas iekšpolitika un ārpolitika. Informatīvā pārskata par biedrības 18 darbības gados paveikto prezentācijas laikā apmeklētājiem tiks piedāvāta unikāla iespēja iepazīties ar līdz šim plašāko biedrības “Baltā māja” izdevumu, kas aptver informāciju no biedrības pirmsākumiem līdz mūsdienām. Psiholoģes Elitas Keišas informatīvais pasākums dos iespēju ieguldīt sevī jaunas zināšanas psiholoģijas un sevis izpratnes jomā.

Pasākums notiks 13. novembrī plkst .10.00; adrese: Stacijas iela 2, Līvāni, Līvānu novads.

Papildus informācija:

Tel. 65381707

E-pasts: baltamaja@baltamaja.lv

Programmu finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts

Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija

Atstājiet komentāru